Zestgroup breidt team uit en zoekt nieuw talent

18 maart 2015 Consultancy.nl

Vanwege zijn groeiende portefeuille is Zestgroup op zoek naar nieuw talent. Zowel jonge adviseurs als ervaren professionals worden gezocht, zeggen Zestgroup Directeurs Ron Saas en Ramon van der Wal. Recentelijk startten al zo’n zes nieuwe professionals bij het bureau.

Zestgroup is een management consultancybureau dat zijn klanten helpt met het optimaliseren van bedrijfsvoering en het implementeren van veranderingen. Zestgroup en de daaronder vallende entiteiten richten zich op markten als Energie & Water, Industrie & Logistiek, Overheid, Purchasing en Zorg. Tevens worden klanten en medewerkers getraind via een eigen gecertificeerd opleidingsinstituut.

De afgelopen maanden zag Zestgroup zijn portefeuille flink groeien. “We merken dat de vraag naar onze diensten toeneemt”, aldus Saas, directeur bij Zestgroup, tegenover Consultancy.nl. “Vooral in de sectoren Energie & Water, Industrie en Logistiek en Purchasing zien we dat bedrijven expertise en ondersteuning zoeken om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en programma’s te voorzien van slagkracht.” Mede directeur Ramon van der Wal vult aan: “Binnen deze sectoren heeft Zestgroup de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd.”

Zestgroup breidt team uit en zoekt nieuw talent

Uitbreiding
Om in te spelen op de toenemende vraag heeft de consultancy- en implementatiespecialist uit IJsselstein een recruitmentcampagne opgezet, erop gericht het komende halfjaar zo’n 5 a 10 nieuwe consultants aan te nemen. De focus ligt op zowel medior en seniorniveau in de rollen business consultant en projectmanagement. De zoektocht naar nieuwe adviseurs loopt via diverse kanalen, waaronder het eigen netwerk, de inzet van online platforms (waaronder Consultancy.nl) en in het geval van de senior functies, gerichte zoekinspanningen.

Heb je interesse in een consultancy baan bij een groeiend bedrijf en werk je graag met ambitieus team van collega’s? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van Zestgroup op Consultancy.nl en bekijk de openstaande vacatures op de website van Zestgroup.

Nieuws

Meer nieuws over