Twee professionals versterken Ten Kate Huizinga Corporate Finance

19 oktober 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Ten Kate Huizinga heeft per 1 september zijn Corporate Finance team versterkt met twee nieuwe professionals. Suzanne Meijer is begonnen als Junior Adviseur Corporate Finance en Paul Pieters is gestart als Analist.

Suzanne Meijer sloot zich eind 2013 al aan bij de controlepraktijk van Ten Kate Huizinga, waar ze begin 2016 doorgroeide naar de rol van Gevorderd Assistent Accountant. Het in 1947 opgerichte accountants- en adviesbureau – dat 200 medewerkers telt en vestigingen heeft in Twente, de Achterhoek en Midden-Nederland – richt zich op het “optimaliseren van de financiële slagkracht van middelgrote en grote ondernemingen.” Dit doet het onder meer met een Corporate Finance team, dat bedrijven ondersteuning biedt bij fusies en overnames.

Inmiddels vervult Meijer binnen het Corporate Finance team de rol van Junior Adviseur Corporate Finance. Ze laat weten klaar te zijn voor haar nieuwe rol: “Na ruim vier jaar in de controlepraktijk van Ten Kate Huizinga ben ik vanaf september 2017 werkzaam voor de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga. Met de opgedane ervaring in diverse sectoren en (financiële) huishoudingen wil ik graag meer focus op het realiseren van dat ene punt dat zo hoog bij de cliënt op de agenda staat.” 

Daar waar Meijer tot nu toe vooral als accountant actief is geweest, zal ze binnen het Corporate Finance team een meer adviserende rol op zich nemen en zich richten op de aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen en financieringen. “Mijn enthousiasme om mensen te helpen in het bereiken van hun doelen maakt dat ik mijn werk met veel plezier doe. Collega’s en naasten omschrijven mij als een positief ingestelde teamplayer die houdt van een goede uitdaging, wat zeker ook naast mijn werk terug te zien is”, licht Meijer toe. Naast haar werkzaamheden voor Ten Kate Huizinga, is Meijer momenteel nog bezig met de afronding van haar opleiding tot Register Accountant.

Suzanne Meijer, Paul Pieters, Ten Kate Huizinga Corporate Finance

Paul Pieters is tot het Corporate Finance team toegetreden als Analist. Afgelopen juni behaalde Pieters zijn Master in Business Administration aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waarbij hij zich specialiseerde in Financial Management. Eerder rondde hij ook een bachelor Internationale Betrekkingen af aan de Universiteit Leiden en een BBA in Commerciële Economie aan Hogeschool Saxion. Naast dat hij studeerde, was hij de afgelopen ruim negen en een half jaar ook actief als assistent-bedrijfsleider voor de doe-het-zelf-onderneming Hubo in Glanerbrug.

Sinds september maakt ook Pieters deel uit van de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga. Als Analist zal hij het team van M&A-adviseurs ondersteuning bieden bij de begeleiding van ondernemingen bij “verschillende aan- en verkooptrajecten en waarderings- en financieringsvraagstukken”. 

Met de toevoeging van Meijer en Pieters telt het Corporate Finance team van Ten Kate Huizinga nu vijf M&A-adviseurs. Het team wordt geleid door Directeur Corporate Finance Aron B. de Jong, die sinds 2012 aan het roer staat bij de M&A-afdeling van Ten Kate Huizinga, en bestaat verder uit Senior Adviseurs Bas Coumans (voormalig EY en PwC) en Linda Spoolder (hiervoor actief voor EY en BDO).

Met een omzet van boven de 15 miljoen behoort Ten Kate Huizinga tot de 30 grootste accountantskantoren van Nederland.