BDO

BDO Advisory is onderdeel van BDO Nederland.  Het huidige economische klimaat biedt volop kansen. Denk aan big data, internet of things en e-commerce. De kunst is om ze te grijpen. En dat is nog best lastig in een tijd waarin veranderingen sneller gaan dan ooit. Waarin oude businessmodellen niet meer werken. En waarin nieuwe markttrends en technologieën een beroep doen op uw flexibiliteit en creativiteit. De adviseurs van BDO Advisory helpen u graag om de kansen te benutten die nu én straks voor u liggen. Samen zorgen we voor nieuwe perspectieven voor uw onderneming of organisatie.

Innoveren is mensenwerk

Of u nu een mkb- of familiebedrijf, corporate organisatie of publieke instelling bent: om succesvol te blijven, is innoveren een must. De uitdaging voor ondernemers en managers is om bestaande conventies te doorbreken. En om nieuwe manieren te vinden om voorop te blijven lopen in een snel veranderende markt. Dit vraagt om een wendbare organisatie. En om medewerkers die zelf ook willen vernieuwen. Daarom kijken onze adviseurs niet alleen naar het rendement van uw processen, maar, indien gewenst, ook naar de kwaliteit van uw mensen. Zij moeten uw ambities immers helpen waarmaken.

Focus op wat voor u belangrijk is

Als u snel wilt reageren op marktontwikkelingen of businesskansen, wilt u daar honderd procent op kunnen focussen. BDO Advisory helpt u daarbij dat uw organisatie optimaal is ingericht. Bovendien hebben we met onze multidisciplinaire aanpak en onze specifieke kennis van uw markt voor vrijwel iedere uitdaging een oplossing. Zodat u zich weer kunt richten op wat er echt toe doet: nieuwe perspectieven creëren voor uw onderneming.

Persoonlijk en gedreven

Onze professionals zijn persoonlijk en gedreven in hun benadering van uw vraagstuk. Alleen zo kunnen we de verandering op gang brengen die nodig is om een succes te maken van uw doelstellingen en onze adviezen. Wij bundelen hierbij onze krachten door verbindingen te leggen tussen klanten, partners en eigen specialisten. Zo weten we zeker dat we alle mogelijkheden benutten om maximaal rendement te halen uit uw organisatie.

BDO Advisory:

  • Board support
  • Cyber Security
  • Financial Management
  • Forensic & Litigation
  • Legal
  • Mergers & Acquisitions
  • Risk
  • Strategy & Organisation

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Advisory? Neem dan contact op met een van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken. U kunt ons tevens bereiken via het secretariaat (030) 284 99 60.

BDO | Nieuws