Jurjen Maarleveld versterkt Ten Kate Huizinga CF

12 augustus 2014 Consultancy.nl

Jurjen Maarleveld heeft de gelederen versterkt van accountants- en adviesbureau Ten Kate Huizinga. Per 15 augustus wordt Maarleveld adviseur Corporate Finance, voor de in 2012 opgerichte afdeling Corporate Finance. In zijn nieuwe rol zal Maarleveld zich onder meer bezighouden met financiële herstructureringen, due diligence en fusies en overnames.

Maarleveld behaalde in 2005 zijn master in Technology Management aan de Universiteit van Groningen, waarbij hij in 2004 aan de Universiteit van Bratislava een tussenjaar deed in Management. In 2006 behaalde hij zijn tweede master, tevens in Groningen, ditmaal in Monetary Economics. Tussen 2005 en 2006 liep hij daarnaast een jaar stage bij Hyva International, waar hij zich bezighield met pricing en marketing strategieën.

Jurjen Maarleveld - Ten Kate Huizinga

In 2006 werd hij door Fortis aangenomen als International Management Trainee, een traject dat hij anderhalf jaar zou volgen. Hier deed hij ervaring op in onder meer Merchant Banking, Shipping Finance, Private- en Commercial Banking en tevens in marketing voor het MKB. Vervolgens was Maarleveld ruim 5 jaar werkzaam bij ABN AMRO, in zijn laatste rol als Associate Director voor de Energy Commodities & Transportation tak. Naast zijn werkzaamheden als relationship manager voor scheepsbedrijven, was hij Investment Manager voor het Equity Fund van de bank, waarbij zijn focus lag op deep sea shipping investments.

Eind 2013 verruilde Maarleveld ABN AMRO voor adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners, gespecialiseerd in consultancy diensten aan bedrijven, banken en non-profit organisaties. In de rol van Consultant en Partner richtte Maarleveld zich tot voor kort op ondernemingsplannen, de koop en verkoop van bedrijven, interim- en projectmanagement en hield hij zich verder bezig met debt advisory en het adviseren van business start-ups.

tenkatehuizinga

Ten Kate Huizinga
Vanaf 15 augustus zal Maarleveld het team van Ten Kate Huizinga gaan versterken. Het accountants- en adviesbureau heeft er sinds begin 2012 een nieuwe tak bij: Corporate Finance. Deze richt zich onder meer op de aan- en verkoop van ondernemingen – waarin Maarleveld bij zijn vorige werkgever al ruime ervaring opdeed – evenals bedrijfsoverdrachten en –waarderingen, financiële herstructureringen en fusies. Aron B. de Jong, directeur Corporate Finance bij Ten Kate Huizinga, verheugt zich over de komst van Maarleveld: “Iedere opdracht is, door de specifieke doelstellingen van onze cliënten, uniek maatwerk. Jurjen past gezien zijn ervaring en achtergrond uitstekend binnen ons team.”

Nieuws

Meer nieuws over