Linda Spoolder versterkt Ten Kate Huizinga CF

17 maart 2015 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau Ten Kate Huizinga heeft begin dit jaar zijn Corporate Finance team versterkt met Linda Spoolder. De nieuwe aanwinst houdt zich bezig met de advisering omtrent de aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen en financieringen.

Linda Spoolder behaalde in 2003 haar Bachelor in Accounting & Finance aan de Hogeschool Enschede, waarna ze in dienst trad bij de accountancypraktijk van EY. Naast haar werkzaamheden voor het Big Four kantoor volgde Spoolder een Master in Accountancy aan de Nyenrode Universiteit, een studie die ze medio 2009 met succes afrondde.

Corporate Finance specialisten Ten Kate Huizinga CF

Na circa vijf jaar bij EY maakte ze de overstap naar branchegenoot BDO, waar ze aan de slag ging als Accountant, en in die hoedanigheid diverse klanten adviseerde op het gebied van financiën, administratie, fiscale zaken en organisatie. Tussendoor behaalde ze in 2010 haar RA-titel – ook deze behaalde ze aan het opleidingsinstituut in Breukelen.

Begin 2015 was het tijd voor een nieuwe uitdaging. In januari startte zij als adviseur bij de Corporate Finance afdeling van Ten Kate Huizinga, een advies- en accountancybureau met circa 200 professionals vooral actief in Twente, de Achterhoek en Midden-Nederland. Samen met onder meer Directeur Aron de Jong, adviseurs Jurjen Maarleveld en Dirk Jan Loeters gaat Spoolder zich daar bezighouden met advisering omtrent de aan- en verkoop van ondernemingen, bedrijfswaarderingen en financieringen.

Onderscheidend vermogen
“Dicht bij de klant staan, pro-actief adviseren en weten wat er bij de klant speelt is hierbij "key"!” stelt Spoolder in het kader van haar nieuwe functie bij Ten Kate Huizinga. En dat sluit goed aan bij het onderscheidend vermogen van de Corporate Finance afdeling, die begin 2012 door De Jong werd opgericht nadat hij de overstap maakte van EY, waar hij zo’n 10 jaar werkzaam was binnen de Transactions Advisory Services (TAS) praktijk.

Ten Kate Huizinga

“Hoe we ons onderscheiden? Dat doen we door ons écht in de cliënt te verdiepen”, stelt de directeur. De afgelopen drie jaar is Ten Kate Huizinga CF mede dankzij hun klantgerichtheid gestaag gegroeid: “Dat is goed zichtbaar geworden in de vele transacties die we mochten begeleiden”, aldus de Jong. “Oprechte interesse leidt tot duurzaam succes”, sluit hij af. 

Nieuws

Meer nieuws over