Ludieke opening nieuw kantoor Ten Kate Huizinga

01 mei 2015 Consultancy.nl

De vestiging van Ten Kate Huizinga in Winterswijk is verhuisd naar een nieuw kantoorpand in dezelfde straat. Om de opening van het nieuwe pand te vieren schoot oud-voetbalinternational en Ten Kate Huizinga klant Youri Mulder een voetbal van het dak van het oude pand naar collega-voetballer Johan de Kock op het dak van het nieuwe pand.

Ten Kate Huizinga is een accountancy en consultancybureau dat in 1947 is opgericht. Sinds zijn oprichting is het bureau uitgegroeid tot een middelgrote organisatie met zo’n 200 werknemers verspreid over vier vestigingen en zeven servicepunten*.

De vestiging in Winterswijk is recent verhuisd naar een nieuw pand. Het kantoor maakte 16 april officieel de overstap van Beatrixpark 12 naar nummer 14 in dezelfde straat. “Ons voormalige kantoor werd ouder en moest worden aangepast aan onze wensen, uitstraling en huisstijl. Dit pand stond twee jaar leeg. [Eigenaar Albert] Sellink kwam in 2013 met het verzoek om zijn pand te komen bekijken. Toen moesten we een afweging maken of we ons oude pand zouden gaan aanpassen of dat we zouden gaan verhuizen”, aldus kantoormanager Erik van Veen tegenover Achterhoek Nieuws.

Ludieke opening nieuw kantoor

Ten Kate Huizinga besloot om te verhuizen. Van Veen: “Dit is een prachtige zichtlocatie, goed voor onze uitstraling. We hebben hier de beschikking over een grote conferentieruimte, waar we lezingen, bijeenkomsten van de businessclub en presentaties kunnen houden. Bovendien zorgt een opening voor nieuw elan, er wordt over je gesproken. Je laat zien dat je er bent en dat terwijl veel accountantskantoren uit Winterswijk zijn verdwenen.” Op het nieuwe kantoor in Winterswijk zijn nu 13 adviseurs werkzaam en is ruimte voor meer mensen. Specialisten op het gebied van overnames en fusies, controles van jaarrekeningen, loonadvies en civiel recht uit Enschede komen nu een dag per week in Winterswijk werken.

Hoogtevrees
Bij de opening van het kantoor op 16 april waren zo’n 150 gasten aanwezig. Ter ere van de formele opening van het nieuwe pand schoot oud-voetbalinternational en Ten Kate Huizinga klant Youri Mulder een voetbal van het dak van het oude pand naar collega-voetballer Johan de Kock op het dak van het nieuwe pand. Mulder – die last heeft van hoogtevrees – moest echter even slikken toen hij hoorde waar hij nietsvermoedend ‘ja’ op had gezegd. “Als ik rechtuit kijk, gaat het wel, maar als ik naar beneden kijk, krijg ik een raar gevoel in mijn buik”. Niet dat daar iets van te merken was bij de nauwkeurige paas naar zijn collega op het dak van het nieuwe pand.

Team WinterswijkHet team van Ten Kate Huizinga in Winterswijk tijdens de officiële opening.

* Ten Kate Huizinga heeft vestigingen in Enschede, Ede, Wolvega en Winsterswijk en servicepunten in Enschede, Denekamp, Haaksbergen, Kampen, Barneveld, Harderwijk en Steinfurt, Duitsland.

Nieuws