E&Y M&A Director Aron de Jong naar Ten Kate Huizinga

08 februari 2012 Consultancy.nl

Aron de Jong, Executive Director van de fusie en overname tak van Ernst & Young, heeft per 1 februari 2012 de overstap gemaakt naar accountants- en adviesbureau Ten Kate Huizinga. Hij is benoemd tot directeur Corporate Finance bij het adviesbureau uit Enschede en wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Corporate Finance praktijk. Aron de Jong heeft meer dan 20 jaar ervaring bij Big 4 kantoren: de afgelopen 10 jaar bij E&Y Transaction Advisory Services en daarvoor ook 10 jaar bij concurrent KPMG.

Tussen 2006 en 2009 was hij Aron de Jong tevens voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (DCFA), een landelijke vereniging voor financiële professionals, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme.

Belang Corporate Finance
Aron de Jong: "In het huidige economische klimaat staan vraagstukken op het gebied van Corporate Finance hoog op de agenda; hoger dan ooit." De Jong vervolgt: "Of het nu gaat om de koop of verkoop van ondernemingen, om waardebepaling of om de financiering; ondernemers worden steeds vaker geconfronteerd met deze complexe vraagstukken." De Jong, geboren en getogen Twentenaar, verwacht binnen Ten Kate Huizinga een waardevolle bijdrage te kunnen leveren.

Directieteam van Ten Kate Huizinga verheugd
Het directieteam van Ten Kate Huizinga is verheugd met de komst van de Corporate Finance expert. "Met meer dan 20 jaar ervaring bij big-four kantoren heeft De Jong een groot aantal transacties begeleid. Met zijn focus op de middenmarkt, met speciale aandacht voor familiebedrijven en 'private equity'/ investeringsmaatschappijen is hij een zeer welkome aanvulling voor onze onderneming." Directeur René Scholten vervolgt: "Met zijn kennis en expertise kunnen wij onze cliënten en relaties nog beter van dienst zijn. Zijn ambitie, kennis, ervaring en gedrevenheid passen perfect binnen onze cultuur."

Over Ten Kate Huizinga Corporate Finance
Ten Kate Huizinga Corporate Finance houdt zich bezig met dienstverlening op het gebied van aan- en verkoop, bedrijfsoverdracht, bedrijfswaardering, buy-in/buy-out, due diligence, financiële herstructurering, fusies en (her)financiering. Private ondernemingen, participatiemaatschappijen, publieke instellingen, managementteams en beursgenoteerde ondernemingen rekent Ten Kate Huizinga Corporate Finance tot haar cliëntportefeuille.

Nieuws

Meer nieuws over