Floor Geise en Fahd Rouas aan de slag bij Solid Professionals

15 september 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Solid Professionals heeft zichzelf onlangs versterkt met twee nieuwe accountmanagers. Floor Geise liep hiervoor stage bij een advocatenkantoor en gaat zich bij Solid Professionals richten op het opbouwen van nieuwe relaties in de zorg. Fahd Rouas komt net uit de schoolbanken en focust zich op de energie- en telecommarkt.

Floor Geise is in 2016 afgestuurd aan de Erasmus School of Law, waar hij eerst zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en daarna zijn master Ondernemingsrecht afrondde. Geise startte vroeg met het opdoen van ervaring, door reeds tijdens zijn studie aan de slag te gaan bij Deloitte, eerst als stagiair en daarna als werkstudent. Ook liep hij stage bij Red Bull op de Marketingafdeling, was hij Accountmanager en Weekendmanager bij flexwerkbureau Aethon.nl en versterkte hij het Hospitality & Events-team van Port of Rotterdam. Geise liep vijf maanden stage bij advocatenkantoor NautaDutilh, waar hij verschillende afdelingen uitprobeerde, en begin dit jaar verbond hij zich twee maanden aan HVG Law, de juridische praktijk van zakelijke dienstverlener EY.

Na een halfjaar in de advocatenwereld te hebben rondgelopen, heeft Geise toch besloten een andere richting op te gaan met zijn carrière. Zijn wens om advocaat te worden maakte plaats voor een meer commerciële rol met meer focus op menselijk contact. Daarom is hij gestart als Accountmanager New Business bij Solid Professionals. In deze functie is Geise verantwoordelijk voor het opbouwen van nieuwe relaties binnen ziekenhuizen, zorginstellingen en zorgverzekeraars.

Floor Geise en Fahd Rouas - Solid Professionals

Op de vraag waarom hij juist bij Solid Professionals is gaan werken, antwoordt hij: “Het vertrouwen en de mogelijkheden die Solid mij biedt, hebben mij overtuigd om voor Solid te kiezen. Bij Solid is sprake van een uitstekende work-life balance, hecht men grote waarde aan de vitaliteit van de medewerkers en daar wordt dan ook in geïnvesteerd. Dit alles resulteert in een ontspannen werksfeer.”

Fahd Rouas studeerde eerder dit jaar af aan de Hogeschool Utrecht, waar hij Bouwtechnische bedrijfskunde studeerde. Tijdens zijn studie deed Rouas al enige werkervaring op als portfoliomanagement en acquisitie stagiair bij vastgoedbeheerder Bouwe Beheer, als eventcoördinator en teamleider bij Square Melon, als stagiair asset management bij het Rijksvastgoedbedrijf en als stagiair acquisitie en asset management bij SPF Beheer, een pensioenuitvoerder en investeerder in vastgoed. Tegen het einde van zijn studie werkte hij als eventcoördinator en teamleider voor Chase, een bureau dat promotionele acties verzorgt voor bekende A-merken.

Ook Rouas heeft Solid Professionals onlangs versterkt als Accountmanager New Business. In die rol is hij verantwoordelijk voor het opbouwen van een nieuw account binnen de energie- en telecommarkt. Over zijn keuze voor Solid vertelt hij: “Ik werk bij Solid Professionals omdat het een organisatie is die betrokken is bij zijn medewerkers, zowel op professioneel als op menselijk vlak. Daarnaast is het jonge, informele karakter binnen het bedrijf een belangrijke reden geweest om voor deze ambitieuze werkgever aan de slag te gaan.”

Solid Professionals – dat dit jaar zijn 10-jarig bestaan viert – maakt een snelle groei door. De Finance en Risk-specialist versterkte zich begin dit jaar met vijf nieuwe adviseurs, waarmee het totale personeelsbestand rond de circa 50 professionals is komen te liggen.