Solid Professionals

Het aantrekken, binden en begeleiden van jong talent is onze specialiteit. Wij begrijpen hun unieke behoeften en helpen werkgevers bij het aanpassen van hun wervingsstrategieën en bieden hierop intensieve begeleiding. Samen met ons kunnen organisaties een inspirerende en langdurige werkomgeving creëren die jong talent aanspreekt en behoudt.

Professionals die jouw organisatie verder brengen

Bij Solid Professionals vind je vakkundige mensen die jouw organisatie kunnen versterken op het gebied van Finance, Risk, Data & IT. Van getalenteerde young professionals tot consultants met een frisse blik en ervaren interimmers.

Consultants

Onze consultants zijn gedreven professionals die verantwoordelijkheid nemen voor jouw gehele dataketen. Ze zijn kritisch, hands-on en streven samen met jou naar duurzame resultaten. We bieden oplossingen voor diverse vraagstukken op het gebied van data driven Finance & Risk, zoals procesoptimalisatie, financial accounting en regulatory reporting.

Young professionals

Op zoek naar jong en gedreven talent die zich voor langere tijd bindt aan jouw organisatie? Wij ontfermen ons over het werven, binden en begeleiden van young professionals voor jouw organisatie. Ze zijn hoogopgeleid in de richting van Finance, Risk, Data of IT en zijn vanaf dag 1 onderdeel van jouw team.

Interim

Heb je behoefte aan consultants met meer dan 3 jaar ervaring en wil je snel extra capaciteit inzetten? Met ruim 17 jaar ervaring in de financiële sector hebben wij een uitgebreid netwerk van ervaren interimmers opgebouwd die direct beschikbaar zijn voor jouw organisatie.

Vertrouwen als basis

Bij Solid Professionals geloven we in het opbouwen van langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen, waarbij we samenwerken aan duurzame resultaten. We zijn betrokken, deskundig en gaan graag uitdagingen aan met onze partners. Enkele van onze klanten zijn onder andere ABN AMRO, NN en APG.

Solid Professionals | Nieuws