Solid Professionals

Solid Professionals – Kennis en capaciteit in Finance en Risk

Solid Professionals is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van finance en risk binnen de financiële sector. Door blijvende dynamiek binnen en buiten de sector hebben veel organisaties sterke behoefte aan hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit. Solid Professionals helpt hierbij via een combinatie van consultancy, interim en ons unieke young professional programma.

Advisory – Oplossingen op maat voor vraagstukken van formaat
We werken samen met onze partners aan het ontwerpen en inrichten van een duurzame, effectieve en efficiënte risicomanagementfunctie. Dit doen wij met een balans tussen strategie & uitvoering en een kwantitatieve & kwalitatieve benadering.

Ons team bestaat uit consultants die hun sporen hebben verdiend binnen de financiële sector. Zij zich door grote aandacht voor innovatieve ontwikkelingen, zoals behavioural risk management en lean management technieken (lean risk). Daarnaast zijn onze adviseurs thuis in alle reguliere thema's, waaronder Basel II/III, Solvency 2, Risk Appetite Statements en Frameworks, modelbouw en -validatie opzetten governance en beleid.

Interim dienstverlening – ondersteuning voor tijdelijke kennis en capaciteitsproblemen
Onze interim professionals helpen bij tijdelijke kennis en capaciteitsproblemen op het gebied van finance en risk. Zij kenmerken zich door het meedenken met de klant. We kennen onze klant goed, maar kunnen door onze objectieve blik net dat stukje extra toegevoegde waarde bieden.

Young professional programma
We bieden verschillende traineeships op het gebied van finance, risk, actuariaat, compliance en data binnen ons young professional programmaa. In het unieke young professional programma van Solid Professionals trainen en coachen wij gedreven HBO- en WO-professionals. Daarnaast volgen zij facultatieve trainingen om hun kennis te vergroten. De young professionals gaan direct aan de slag bij de klant en treden aan het einde van hun traject in dienst.

Eerlijk is het leukst
Solid Professionals is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Deze groei is mogelijk doordat we altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. We willen een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. Daarom richten we onze aandacht continu op de persoonlijke groei van onze medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten, want van werk moet je blij worden!

Solid Professionals | Nieuws