Solid Professionals

Krapte op de arbeidsmarkt, technologische ontwikkelingen, economische schommelingen; veel organisaties in de financiële sector zitten met (tijdelijke) vraagstukken op het gebied van Finance, Risk, Data & IT. Wij ondersteunen onze partners met kennis, capaciteit en innovatie, zodat zij gemakkelijker meebewegen met de dynamiek van deze tijd.

Professionals die jouw organisatie verder brengen

Met Solid Professionals ben je verzekerd van vakkundige mensen die jouw organisatie ondersteunen op het gebied van Finance & Risk, Data & IT. Van getalenteerde young professionals tot ervaren consultants. Daarnaast helpen we je met onze Tech Solutions datastromen en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Consulting

Met onze consultants haal je gedreven professionals in huis die de verantwoordelijkheid nemen over jouw gehele dataketen. Wij zijn kritisch, hands-on en richten ons samen met jou op duurzame resultaten. Voor al jouw vraagstukken rondom data driven Finance & Risk, hebben wij een oplossing. Bijvoorbeeld op het gebied van procesoptimalisatie, financial accounting of regulatory reporting.

Young professionals

Op zoek naar jong en gedreven talent? Wij ontfermen ons over de werving, selectie en intensieve begeleiding van young professionals voor jouw organisatie. Ze zijn hoogopgeleid in de richting van Finance, Risk, Data of IT en verbinden zich aan jouw bedrijf op basis van een detavast-constructie.

Tech Solutions voor procesoptimalisatie

Jouw data- en bedrijfsprocessen moeten betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar zijn en blijven. Automatisering en datavisualisatie bieden hierin de uitkomst. Wij helpen je processen te automatiseren door de implementatie van Robotic Process Automation (RPA). Naast RPA biedt Solid Professionals op het gebied van automatisering ook data processing aan. Hiervoor werken we samen met het platform Alteryx.

Op basis van vertrouwen

Wij geloven in langdurige relaties, waarin we op basis van vertrouwen samenwerken aan duurzaam resultaat. We zijn betrokken, deskundig en worden graag uitgedaagd door onze partners. Er zijn twee thema’s waar wij op focussen:

Solid Professionals | Nieuws