Laura Abbink nieuwe adviseur bij House of Performance

18 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 mei heeft Laura Abbink Utrechts organisatieadviesbureau House of Performance versterkt als nieuwe adviseur. Het afgelopen halfjaar is Abbink vanuit zakelijk dienstverlener EIFFEL als Projectmedewerker Lean werkzaam geweest bij energieleverancier ENGIE.

Laura Abbink studeerde in 2014 af aan Universiteit van Amsterdam, waar ze een master in Entrepreneurship & Innovation, Business Studies behaalde. Eerder had ze al een Master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Reeds gedurende en ook na het afronden van haar studie was de jonge professional zo’n twee jaar werkzaam als veilingmedewerker bij Van Beusekom. Medio 2015 sloot Abbink zich aan bij EIFFEL, met circa 500 medewerkers een van de grotere zakelijke dienstverleners van ons land die opdrachtgevers helpt met juridische, financiële en procesmatige vraagstukken. Als Finance & Process professional voerde Abbink de afgelopen twee jaar vier opdrachten uit via het kantoor.

Zo was ze zo’n negen maanden werkzaam in het Controleteam Rentederivaten bij Rabobank en was ze binnen Aegon betrokken bij de optimalisatie van de kwartaalafsluiting. Verder vervulde ze als Operational Officer diverse rollen binnen de Finance Corporate Banking praktijk van ABN AMRO en was ze het afgelopen halfjaar als Projectmedewerker Lean actief bij energieleverancier ENGIE.

Laura Abbink - House of Performance

House of Performance

Onlangs besloot Abbink een nieuwe uitdaging aan te gaan en per 1 mei heeft ze zich bij House of Performance aangesloten als nieuwe adviseur. Het Utrechtse adviesbureau, dat klanten ondersteunt bij het doorvoeren van strategie en het verankeren van verandering, stond eerder dit jaar genoteerd in de beste werkgevers top-50 van Great Places to Work. Met de komst van Abbink telt het adviesbureau rond de vijftig professionals.

House of Performance heeft zich de afgelopen maanden meermaals versterkt met nieuwe professionals. Zo startte Ed Goldsteen begin april als adviseur, werd een maand eerder Ralph van den Bosch – sinds drie jaar werkzaam bij het bureau – benoemd tot Partner en werden begin dit jaar Aileen Nederlof en Charlotte Houben aangetrokken.