House of Performance benoemt Ralph van den Bosch tot Partner

01 maart 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft Ralph van den Bosch benoemd tot partner. Van den Bosch is sinds drie jaar werkzaam als organisatiespecialist bij het Utrechtse organisatieadviesbureau en trad vorig jaar reeds toe tot het Management Team van het adviesbureau.

Ralph van den Bosch is een ervaren consultant, met ruime kennis op het gebied van onder meer (digitale) prestatie-verbetering, verandermanagement en gamification. Na een eerdere profbasketbalcarrière behaalde Van den Bosch in 2009 een master in Industrial & Organizational Psychology aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In zeven jaar tijd wist hij vervolgens ook zijn doctortitel (PhD) in Arbeids- & Organisatiepsychologie aan Universiteit Utrecht te behalen. Tussen 2009 en 2013 was Van den Bosch bovendien ruim vier jaar werkzaam als consultant bij DilemmaGroep.

In 2013 sloot Van den Bosch zich aan bij House of Performance
. Met meer dan vijftig adviseurs in dienst ondersteunt het Utrechtse organisatieadviesbureau opdrachtgevers bij het doorvoeren van strategie en het verankeren van verandering. Over zijn motivatie om destijds specifiek voor House of Performance te kiezen, zegt Van den Bosch: “Ik heb gekozen voor House of Performance vanwege de combinatie van ‘hard’ en ‘zacht’ die leidt tot prestatieverbetering. Het is een waardengedreven organisatie, waar de performance van teams en organisaties verrijkt wordt met echte aandacht voor mensen en verandering.”

Ralph van den Bosch - House of PerformanceAls Consultant was Van den Bosch de afgelopen jaren betrokken bij diverse grootschalige projecten (nationaal en internationaal), waaronder de ontwikkeling van een gamificationtraject in het kader van het implementeren van een franchiseformule van een franchiseorganisatie. Afgelopen jaar werd Van den Bosch benoemd tot lid van het management team van het advieskantoor en in navolging van dat besluit is hij onlangs ook benoemd tot partner en mede-eigenaar van het bureau.

Enthousiast vertelt Van den Bosch over zijn benoeming: “Vol trots kijk ik naar de ontwikkelingen die House of Performance de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Ik heb veel vertrouwen in ons team en geloof dat de wijze waarop wij onze aanpak continu innoveren onderscheidend is binnen de consultancybranche. De mogelijkheid om verder te bouwen aan deze mooie organisatie en zelf mede-eigenaar te worden neem ik graag aan. De cultuur van House of Performance geeft mij voldoening en stimuleert mij om elke dag bezig te zijn met groei en ontwikkeling.”

Partnerteam

Als nieuwe partner voegt Van den Bosch zich bij de overige vier partners van het adviesbureau, te weten: Arjon van Lieshout, Joost Preyde, Heiko van Eldijk en Thijs Otto van Es.

Het afgelopen jaar werd het Utrechtse organisatieadviesbureau verder versterkt met diverse nieuwe adviseurs. Zo startten eind vorig jaar Ruth van Luijck, Sophie Loquet en Ingrid van den Berg, werd het team vorige zomer versterkt met Elise te Nobel, Carmel Kloosterhuis en Sarah Vredeveld en werden in 2016 ook Maurice van Sebille en Roline Repelaer van Driel aangetrokken.