Drie nieuwe organisatieadviseurs voor House of Performance

13 juli 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance, een organisatieadviesbureau uit Utrecht, heeft zich recent versterkt met drie nieuwe organisatiespecialisten. Begin mei startte Carmel Kloosterhuis, en later in de maand volgden ook Elise le Nobel en Sarah Vredeveld haar voorbeeld. Kloosterhuis werkte hiervoor als Sourcing Consultant Finance bij Brunel, Le Nobel is afkomstig van Philips en Vredeveld maakt de overstap van Business Intelligence recruitment specialist Visser & Van Baars.

Elise le Nobel studeerde in 2009 af van haar Master Human Resource Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Na haar studie ging Le Nobel aan de slag als Management Trainee bij ORMIT. In haar traineeship startte zij bij de Rabobank als projectleider binnen de afdeling Hypotheken en daarna voerde zij drie projecten uit voor DELA. Tot slot werd ze ingezet voor een internationaal project bij Philips Healthcare, waar zij na afloop van haar traineeship mocht blijven en een baan kreeg aangeboden als Service Record Review Manager. In deze functie stuurde zij onder andere een team van circa zestig Quality Assurance Analysten aan, verspreid over 15 landen wereldwijd. Sinds januari 2015 vervulde ze binnen Philips de rol van Change Manager in meerdere veranderprogramma’s op het gebied van Quality & Regulatory.

Carmel Kloosterhuis studeerde af in Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, na eerder een Master Gezondheidszorgpsychologie te hebben behaald. Na haar studie deed zij haar eerste internationale en advieservaring op in Indonesië als consultant op een HR consultancy project van AIESEC. In 2014 ging zij aan de slag als Sourcing Consultant Finance bij Brunel. Hier was zij verantwoordelijk voor een team van gedetacheerde Finance professionals, HR vraagstukken en voor relatiemanagement van een aantal grote klanten. Na twee leerzame jaren werd het voor haar tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging vond ze in House of Performance. “Gave projecten met aandacht voor zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van prestatieverbeteringen!”, aldus Kloosterhuis.

Elise le Nobel, Carmel Kloosterhuis, Sarah Vredeveld

Sarah Vredeveld behaalde in 2012 haar master in Omgevingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werkte zij als Legal Consultant bij consultancybureau AT Osborne. In de twee jaar dat zij hier werkzaam was gaf zij onder meer advies bij de renovatie van een kantoorpand, de herontwikkeling van een agrarisch bouwperceel en over de toekomstvisie voor de Afsluitdijk. In 2013 maakte Vredeveld de overstap naar Ekelmans & Meijer Advocaten, maar keerde medio 2015 terug naar de adviesbranche toen zij overstapte naar Visser & Van Baars, een specialist op het gebied van Business Intelligence Recruitment. Hier werkte zij het afgelopen jaar als consultant op het gebied van Business Intelligence, databases en datawarehousing.

House of Performance
De afgelopen weken zijn Kloosterhuis, Le Nobel en Vredeveld aan de adviesteams van House of Performance toegevoegd. Het organisatieadviesbureau uit Utrecht focust zich op prestatieverbeteringen op de werkvloer, zodat werknemers, teams en organisaties kunnen ‘excelleren’ in het werk dat zij doen.