Aileen Nederlof en Charlotte Houben versterken House of Performance

25 januari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance heeft twee nieuwe adviseurs aan haar gelederen toegevoegd: Aileen Nederlof en Charlotte Houben. Nederlof is afkomstig van KplusV, waar ze zo’n vier jaar actief was als Consultant. Houben werkte de afgelopen jaren als insolventierechtadvocaat bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten.

Aileen Nederlof studeerde in 2012 af in Business Administration, Strategy & Organization aan de Vrije Universiteit. Gedurende haar studie was ze bestuurlijk actief bij studievereniging Extensus vanuit het Honours Programma. In 2013 werd ze bij organisatieadviesbureau KplusV aangesteld als Consultant (Ondernemen, Innoveren & Groeien). Vanuit die rol richtte Nederlof zich de afgelopen jaren op vraagstukken rondom ondernemerschap, strategie, positionering en organisatieverandering. Daarbij adviseerde en begeleidde ze zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. Onlangs heeft Nederlof besloten de overstap te maken naar House of Performance, een adviesbureau dat klanten ondersteunt bij het doorvoeren van strategie en het verankeren van verandering.
Aileen Nederlof en Charlotte Houben versterken House of PerformanceCharlotte Houben werkte de afgelopen vierenhalf jaar als advocaat Insolventie- en ondernemingsrecht voor advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef. Zij is afgestudeerd in het Nederlands burgerlijk recht aan de Universiteit Utrecht. Naast haar werk was ze de afgelopen twee jaar bestuurlijk actief binnen de Jonge Balie Utrecht, een vereniging met als doel het bevorderen van een goede uitoefening van het beroep van advocaat. Ook Houben koos onlangs voor een nieuwe rol als adviseur bij House of Performance.