DRV verbindt zich als hoofdsponsor aan Harbour Run Rotterdam

17 april 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

DRV Accountants & Adviseurs heeft zich met ingang van 2017 als hoofdsponsor verbonden aan de Harbour Run Rotterdam. Op zondag 8 oktober zal de vijfde editie van de obstacle run in het Rotterdamse havengebied plaatsvinden, waar jaarlijks duizenden deelnemers op afkomen.

De Harbour Run Rotterdam is een obstacle run van 10 km, die jaarlijks door sportmarketingbureau SportVibes wordt georganiseerd in de haven van Rotterdam. Het parcours voert de deelnemers langs en over kades, schepen, containers, kranen en dwars door een aantal, normaal voor het publiek gesloten, havenloodsen. In totaal hebben de deelnemers 30 obstakels te overwinnen. In de uitverkochte editie van 2016 namen 6.000 mensen deel, waarbij meer dan de helft onderdeel is van een van de deelnemersteams uit het bedrijfsleven. Voor de jubileumeditie, die wordt georganiseerd op 8 oktober 2017, is de capaciteit verhoogd naar 8.000 deelnemers. 

Nieuwe hoofdsponsor

DRV Accountants & Adviseurs (DRV) heeft besloten om zich voor de vijfde editie als hoofdsponsor te verbinden aan de Harbour Run Rotterdam. Daarmee is het accountants- en advieskantoor met 12 kantoren in Zuidwest-Nederland de tweede Main Partner van het evenement, samen met Port of Rotterdam. Het kantoor, dat circa 500 werknemers telt, bedient onder meer veel klanten uit de transport en logistieke sector. Uit deze sector is ook een groot deel van de deelnemende businessteams afkomstig. Ook voor de zesde editie heeft DRV zich aan de obstacle run gecommitteerd. 

DRV hoofdsponsor Harbour Run Rotterdam

“Met het hoofdsponsorschap van de Harbour Run Rotterdam pakt ons accountancykantoor dit platform aan om de kennis van de sector te onderstrepen en ons nog meer te profileren als sportief kantoor”, aldus het bureau. Naast de financiële ondersteuning neemt het accountancykantoor ook een van de 30 hindernissen voor zijn rekening. Michael Bick, bestuurslid van DRV Accountancy & Adviseurs, vertelt "zeer verheugd" te zijn met de samenwerking: “De Harbour Run Rotterdam kenmerkt zich door een enorme groep deelnemende businessteams. Dit is één van de motivaties van DRV om zich te verbinden aan dit unieke Rotterdamse event. En we pakken dit tevens aan als mogelijkheid om young professionals te interesseren voor onze organisatie.”

Deelnemende adviesbureaus

Onder de businessteams die zich ingeschreven hebben voor de Harbour Run Rotterdam jubileumeditie van 8 oktober 2017 bevinden zich ook meerdere adviesbureaus. Aan de vijfde editie nemen onder meer consultants van Innopay, Incentro, InSpark (voortgekomen uit de fusie tussen inovativ en Sparked), management consultancybureau Count & Cooper, advies- en ingenieursbureau RPS en Ortec Finance deel.