INNOPAY

INNOPAY is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. We helpen organisaties – waar ook ter wereld – alle kansen die het tijdperk van digitale transacties biedt ten volle te benutten.

Sinds de oprichting in 2002 zijn we uitgegroeid tot een internationale speler met een groeiend aantal vestigingen, onder meer in Amsterdam, Berlijn en Frankfurt. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, het land waar INNOPAY marktleider is.

INNOPAY is founding member van Holland FinTech, een hub die fintech-organisaties uit Europa, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië met elkaar verbindt. Ons team bestaat uit meer dan 60 experts op het gebied van Digitale Identiteit, Data Delen en Payments.

Van iDEAL tot eHerkenning, SimplerInvoicing, OV Betalen, iDIN en iSHARE: INNOPAY neemt de leiding bij impactvolle digitale transformaties.

Visie: alles is een transactie

Technologie heeft de wijze waarop wij leven, onderling data delen en zakendoen drastisch veranderd. Organisaties binden klanten, partners en stakeholders aan zich op nieuwe manieren en creëren zo strategische voordelen. Er vindt voortdurend een gesprek plaats met alle betrokken partijen en er is volop ruimte voor co-creatie en value exchange in twee richtingen.

Nu de digitale transformatie in een stroomversnelling komt en elke interactie een transactie wordt, ontstaan er nieuwe soorten 'waarde': persoonlijke data, (toegangs)rechten, verplichtingen, attentiewaarde en reputatie staan aan de basis van nieuwe verdienmodellen.

Vertrouwen

Succesvol transformeren vereist meer dan alleen technologische oplossingen: vertrouwen is hét sleutelwoord bij digitale transacties. De digitale transformatie werkt alleen als alle betrokkenen ervan overtuigd zijn dat een systeem betrouwbaar, waarheidsgetrouw en veilig zal werken. Voldoet een systeem aan deze voorwaarden én is er voldoende vertrouwen aanwezig? Dan pas zijn we in staat om het potentieel van het digitale transactietijdperk volledig te benutten.

De missie

INNOPAY wil een wereld creëren waarin alle mensen en organisaties volledig vertrouwen hebben in digitale transacties en daar ook volop gebruik van maken. Het is onze missie om wereldwijd een gids te zijn voor organisaties. Zodat zij de voordelen ervaren van het digitale transactietijdperk.

Kernwaarden

Wij vervullen onze missie door anders te doen en anders te denken. Wij zijn anders. Wij vernieuwen onze manier van werken en zijn op geen enkele wijze beperkt door conventionele gedachten. Wij benaderen alles vanuit het perspectief van de klant. Dat is de enige manier om de ambities van klanten goed te begrijpen. Wij staan naast klanten en weten wat klanten beweegt.

INNOPAY | Nieuws