DRV breidt met aansluiting van BRG uit naar Oosterhout

19 januari 2018 Consultancy.nl

Sinds 1 januari maakt BRG Accountants & Belastingadviseurs onderdeel uit van DRV Accountants & Adviseurs. Door zich aan te sluiten bij het veel grotere DRV, wil BRG zich beter wapenen voor de toekomst. Het in Oosterhout gevestigde kantoor van BRG vormt door de fusie het dertiende filiaal van DRV.

Om ook op de lange termijn hoge kwaliteit dienstverlening te kunnen garanderen en de efficiëntie van BRG te verhogen, was het accountants- en belastingadvieskantoor al enige tijd op zoek naar “een gerenommeerd top 20 kantoor” om zich bij aan te sluiten. "De ontwikkelingen in de accountancy zijn groot en volgen elkaar steeds sneller op. Technologische ontwikkelingen en regelgeving veranderen onze werkzaamheden en processen. Dat geeft nieuwe mogelijkheden om onze cliënten sneller, proactiever en waar mogelijk nog beter te ondersteunen in het optimaliseren van bedrijfsprestaties. BRG wil daarin graag investeren”, laat het Brabantse kantoor weten.

In een steeds krappere arbeidsmarkt merkte BRG bovendien dat het aantrekken van talent een steeds grotere uitdaging vormt: "Willen wij ook in de toekomst goede mensen aan ons kunnen blijven binden, dan zullen wij voldoende kansen moeten blijven creëren voor ontplooiing en een duidelijk profiel moeten hebben als aantrekkelijke werkgever.” Daarnaast ondervond het kantoor dat er in toenemende mate verantwoording wordt gevraagd ten aanzien van het naleven van kwaliteitseisen. “Ook dat vraagt om investeringen in kennis en systemen", aldus BRG.

Na gesprekken te hebben gevoerd met diverse kantoren viel de keuze op DRV, waarbij de “kwaliteitsgerichte, persoonlijke en innovatieve cultuur” volgens het kantoor uiteindelijk de doorslag gaf: "Door aansluiting bij DRV Accountants & Adviseurs kunnen wij de investeringen doen die wij wenselijk vinden in het belang van onze cliënten en medewerkers. DRV heeft een zeer goede reputatie op het gebied van cliënttevredenheid en kwaliteit en investeert veel in het efficiënt en innovatief inrichten van processen. Ook de werving en ontwikkeling van medewerkers krijgt veel aandacht."

DRV Oosterhout

Het inlijven van BRG biedt ook nieuwe mogelijkheden voor DRV, dat met vestigingen in Zuid-Holland, Zeeland, en West-Brabant actief is in het zuidwesten van Nederland. Het kantoor ziet zijn organisatie verder doorgroeien door de aansluiting en versterk tegelijkertijd zijn aanwezigheid in West-Brabant: “DRV vindt die groei nodig om ook op termijn het bereikbare topkantoor te blijven voor ondernemers in de echte economie. Dat vraagt enerzijds om voortdurende investeringen in technologie, kwaliteit en professionals en anderzijds om spreiding van die investeringen om bereikbaar te blijven door middel van tarief en een hoge dichtheid van kantoren”, aldus DRV.

Bij het in 1922 opgerichte DRV – waarvan ook DRV Corporate Finance deel uitmaakt – werken sinds de aansluiting van BRG zo’n 600 medewerkers, waarvan er een kleine 40 afkomstig zijn van BRG. Twee leden van BRG treden bovendien toe tot de maatschap van DRV. Ook hebben zich nog twee partners aangesloten bij DRV, zodat er in totaal vier nieuwe maatschapsleden zijn bijgekomen. DRV geeft daarnaast aan dat ook de groei van zijn personeelsbestand niet enkel voortkomt uit de fusie, maar tevens een gevolg is van autonome groei van de groep.

DRV Oosterhout

Het Oosterhoutse kantoor van BRG vormt nu de dertiende vestiging van DRV in Nederland en de vierde in Noord-Brabant. DRV geeft aan dat de vestiging “thuis is in het mkb” en uiteenlopende diensten biedt op het gebied van accountancy. In het filiaal werken inmiddels ruim 40 “gedreven, deskundige” accountants, belastingadviseurs en salarisadviseurs. Het lokale team wordt geleid door Wil Brabers, Roelof Crasborn, Guus van Eijck en Patrick Hausen.

DRV geeft aan dat de in Oosterhout gevestigde adviseurs en accountants betrokken zijn bij de regio West-Brabant: “De meeste collega’s werken niet alleen in deze regio, maar wonen hier ook al lange tijd. Hierdoor weten zij wat er speelt en kunnen ze u van advies voorzien.” Daarbij benadrukt het kantoor de “brede expertise” die het biedt. Naast accountancy en fiscaal advies, verschaft DRV Oosterhout ondersteuning op het gebied van bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, verbetering van bedrijfsprestaties, optimalisering van personeelsbestanden en registratie van privévermogen.

Hierbij wijst DRV er tot slot op dat het bij het leveren van deze diensten altijd gaat om veel meer dan alleen maar getallen en statistieken: “Naast aandacht voor de cijfers hebben we ook aandacht voor de persoon achter de cijfers. We verdiepen ons in uw organisatie en bespreken uw ambities en idealen. Daardoor bieden we oplossingen op maat en werken we aan een langdurige relatie.”

Om cliënten in de regio integraal te kunnen adviseren werkt het kantoor nauw samen met de vestiging van DRV in het nabijgelegen Breda.


Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BCG Platinion BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finavista Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven InContext innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer Merkle METRI Mitopics MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens MSR Consulting Group NEWCRAFT Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners PwC Qhuba Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs RGP Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization Trevian Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners Wielinq WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup