HWH uit De Lier voegt zich bij DRV Accountants & Adviseurs

26 oktober 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

DRV Accountants & Adviseurs breidt per 1 januari 2019 zijn voetafdruk uit in Zuid-Holland. Door de overname van accountants- en advieskantoor HWH uit de Lier zal DRV dan een team van veertienmedewerkers en de beide eigenaren van HWH toevoegen aan de DRV vestiging in Naaldwijk.

Met een focus op het zuidwesten van Nederland en dertien vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Zeeland, en West-Brabant, is DRV Accountants & Adviseurs (DRV), waaronder ook DRV Corporate Finance valt, een van de grotere Nederlandse accountancy- en advieskantoren. De kerndienstverlening van het bureau beslaat onder meer het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het verzorgen van (salaris)administraties en fiscale aangiften en het geven van financiële inzichten. Daarnaast geeft het kantoor advies bij bedrijfsovernames, subsidieaanvragen, het verbeteren van bedrijfsprestaties, het optimaliseren van personeelsbestanden en het regisseren van privévermogen. 

De afgelopen periode werd voor DRV gekenmerkt door groei. Begin dit jaar voegde DRV, dat in 2017 een omzet van €49,5 miljoen noteerde, alweer zijn dertiende kantoor toe aan de gelederen door de overname van BRG Accountants in Oosterhout, waarmee het zijn footprint in West-Brabant versterkte en het team uitbreidde met 40 adviseurs. “DRV vindt die groei nodig om ook op termijn het bereikbare topkantoor te blijven voor ondernemers in de echte economie. Dat vraagt enerzijds om voortdurende investeringen in technologie, kwaliteit en professionals en anderzijds om spreiding van die investeringen om bereikbaar te blijven door middel van tarief en een hoge dichtheid van kantoren”, aldus DRV destijds over de overname.

DRV neemt HWH over

Binnenkort vergroot DRV opnieuw zijn footprint, dit keer in provincie Zuid-Holland. Op 1 januari 2019 zal namelijk HWH accountants & belastingadviseurs zich aansluiten bij DRV Accountants & Adviseurs. De veertien medewerkers en de beide eigenaren van HWH, Dick van der Hout en Dick Wakker, gaan deel uitmaken van de vestiging van DRV in Naaldwijk. Hierdoor stijgt het totale personeelsbestand van DRV naar om en nabij de 600 medewerkers.

HWH uit De Lier voegt zich bij DRV Accountants & Adviseurs

HWH Accountants levert diensten op het snijvlak van onder meer accountancy, fiscale dienstverlening, salarisverwerking en automatisering. Het kantoor, dat is gevestigd in het Zuid-Hollandse De Lier, werkt voor een brede groep ondernemers: bedrijven in de tuinbouw en in het mkb, ondernemers uit het Westland en daarbuiten.

De eigenaren van HWH, Dick van der Hout en Dick Wakker, zochten aansluiting bij een groter kantoor vanwege de continuïteit voor hun medewerkers en cliënten. Onder meer de ontwikkelingen in kwaliteitszorg, de digitale transformatie en, op termijn, het ontbreken van opvolgers.

DRV versterkt met de toevoeging van kleinere branchegenoot HWH zijn slagkracht in Zuid-Holland, waar het vier kantoren heeft, gevestigd in Rotterdam, Sliedrecht, Naaldwijk en Hellevoetsluis. Het accountancykantoor laat weten: “Voor DRV is de aansluiting belangrijk om onze positie in Zuid-Holland en vooral in het Westland te verstevigen. Ook is groei belangrijk om de investeringen in de voortdurende ontwikkeling van mensen, diensten en slimmer samenwerken beter te kunnen spreiden. Voor de autonome groei zetten we in op cliënttevredenheid en op de werving van professionals met de campagne ‘Werken in de echte economie’.”