DRV Corporate Finance versterkt team met senior en junior adviseur

25 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

DRV Corporate Finance heeft het team versterkt met twee nieuwe professionals. Ervaren Register Valuator Liane Keijzer-Okhuijsen is aangesteld als Senior Adviseur Corporate Finance, terwijl de recent afgestudeerde Jochem Havelaar als Junior Adviseur is gestart. 

Liane Keijzer-Okhuijsen is een professional met ruime corporate finance ervaring, die zij bij verschillende accountancy- en advieskantoren – waaronder Grant Thornton, Conclusion Implementation en Solveigh – heeft opgedaan. Haar expertise richt zich onder meer op bedrijfswaarderingen, fusie- en overname transacties en bedrijfsanalyses. Gedurende haar loopbaan is ze betrokken geweest bij meer dan honderd waarderingen, veelal complexe en internationale opdrachten.

Voorafgaande aan haar professionele loopbaan rondde Keijzer-Okhuijsen een master in Financial Economics af aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en een postdoc in Business Valuation aan Rotterdam School of Management, Erasmus University. Ook is ze geregistreerd als Register Valuator (RV) en ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV).

DRV Corporate Finance versterkt team met senior en junior adviseur

Jochem Havelaar is een young professional die vers uit de schoolbanken komt. Afgelopen jaar rondde hij een bacheloropleiding in Economie & Bedrijfseconomie af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgt momenteel een masteropleiding in Financial Economics. Ook volgt hij een bachelor Rechtsgeleerdheid in deeltijd. Over de toegevoegde waarde die het jonge talent meebrengt, zegt DRV: “Met frisse kennis en een flinke dosis enthousiasme maakt hij zich de materie eigen en zet hij zich ten volste in om de cliënt te ontzorgen.”

De twee nieuwe aanwinsten zullen klanten gaan ondersteunen bij onder andere aan- of verkooptrajecten, het (her)waarderen of financieren van bedrijfsactiviteiten en het verlenen van financieel advies.

Met de komst van Keijzer-Okhuijsen en Havelaar is het team van DRV Corporate Finance nu meer dan tien adviseurs sterk. Het M&A bureau maakt onderdeel uit van DRV Accountants & Adviseurs, een van de grotere accountancy- en advieskantoren in ons land.