Count & Cooper

Count & Cooper connects

Onze wereld verandert. Opdrachtgevers zetten steeds vaker complexe technische projecten in de markt. Projecten die zich kenmerken door een bredere scope en een groter risicoprofiel. Dit vraagt van de markt om nieuwe en unieke samenwerkingen aan te gaan. Zo ontstaan technisch ongekende mogelijkheden, maar ook organisatorische uitdagingen. In die wereld creëren wij de noodzakelijke verbinding, tussen mensen, disciplines en bedrijven. Samenwerken betekent voor ons risicodragend partnership en we koppelen dan ook ons succes aan het projectsucces.

Het succesvol realiseren van complexe projecten met positieve impact op onze samenleving, dat is wat ons iedere dag drijft. Wij zijn op ons scherpst als het ingewikkeld wordt. Zowel in de tender- als in de realisatiefase.

Het op tijd en binnen budget realiseren van dit soort megaprojecten is zo complex als het laten lopen van een Zwitsers uurwerk. Om daadwerkelijk voortgang te bereiken, moeten alle tandwielen soepel draaien en elkaar versterken. Count & Cooper is deze verbinding.

Hoe wij tenders winnen

Het succesvol realiseren van projecten met impact begint bij het winnen van tenders. Wij werken vanuit het perspectief dat ieder complex project uniek is en een standaardoplossing ontoereikend is voor de winst. Wij geloven dat de winnende oplossing het resultaat is van een team dat op zoek gaat naar een creatieve manier om de daadwerkelijke uitdagingen in het project op te lossen. Dit gebeurt in een hectische omgeving, met veel onduidelijkheden en een harde deadline. Daarom leveren wij een voorspelbaar tenderproces waarbinnen de noodzakelijke creativiteit en integrale samenwerking maximaal wordt gestimuleerd. Dit proces bestaat uit het begrijpen van de klantvraag, het definiëren van het consortium, de ontwikkeling van een visie en strategie om tot de beste oplossing te komen en de uitvoering van deze strategie.

Hoe wij megaprojecten succesvol realiseren

Technische megaprojecten zoals de Noord-Zuidlijn zijn cruciaal voor de toekomst van onze infrastructuur. Of het nu de uitbreiding van de Rotterdamse haven, het beschermen van Nederland tegen overstromingen of het creëren van alternatieve energievoorzieningen is, alle projecten zijn van groot belang voor onze gezondheid, welvaart en economie.

Na het winnen van de tender volgt de grootste uitdaging: het project succesvol realiseren.

Hoe wij virtueel bouwen in tenders en megaprojecten

Digital Project Management is het effectief toepassen van (informatie)technologie in complexe bouwprojecten. Het stelt ons in staat om het project volledig virtueel te realiseren voordat we echt buiten aan de slag gaan. Voor ons is Digital Project Management de ultieme combinatie van mensen, processen en technologie in een project.

Count & Cooper | Nieuws