VODW verlengt samenwerking met Hockey Bond

15 februari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

VODW heeft zijn steun aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond verlengd. Het marketingadviesbureau is al sinds 1996 nauw betrokken bij de hockeybond.

Met 253.351 (2015) leden is de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) de op 5 na grootste sportbond van ons land. De grootste sport in ons land is voetbal (KNVB) met ruim 1,2 miljoen leden. Tennis staat op de tweede plek met ongeveer 600.000 leden, gevolgd door de sportvisserij, golf en gymnastiek. 

De KNHB wordt jaarlijks gesteund door verschillende bedrijven en organisaties, waaronder grote corporates als Rabobank, Volvo, Adidas en Heineken. Ook vanuit de adviesbranche kan de Nederlandse hockey ieder jaar op steun rekenen, waaronder van Deloitte (Partner) en TEN HAVE Change Management (Supplier). Een van de oudste sponsors van de Nederlandse hockeysport is VODW, een marketingadviseur met meer dan 100 professionals, die al sinds 1996 betrokken is bij de strategieontwikkeling van de KNHB. 

VODW en de KNHB hebben vorige maand bekendgemaakt dat zij hun samenwerking hebben verlengd. VODW blijft nog vier jaar official sponsor van de hockeybond tot en met 1 januari 2021. Als onderdeel van de trouwe steun vanuit VODW is medio januari op feestelijke wijze het nieuwe sponsorcontract gevierd. VODW heeft als dank van KNHB een aantal mooie foto’s gekregen – een aanwinst voor de ‘Hockeykamer’ van VODW op het kantoor in Leusden.

KNHB en VODW verlengen samenwerking

Erik Gerritsen, directeur van KNHB en voormalig consultant, over de verlenging van de samenwerking met VODW: “We zijn erg blij dat onze prettige en langdurige relatie met VODW wordt voortgezet. Als onderdeel van deze samenwerking ondersteunt VODW de KNHB bij de strategie- en beleidsvorming richting 2020.”

Maton Sonnemans, partner bij VODW, vertelt trots te zijn op de verlenging: “Hockey is een innovatieve teamsport en dat past uitstekend bij ons. VODW verbindt zich met trots ook voor de komende vier jaar aan de KNHB.”

Naast de financiële steun die VODW biedt aan de bond, draagt het adviesbureau ook een steentje bij aan innovatie in hockeysport. Momenteel werkt het bureau samen met de KNHB samen aan een nieuwe variant van bedrijfshockey. “Hiermee voegen we ook echt iets nieuws toe aan het mooie aanbod van de KNHB”, aldus Sonnemans.