EY VODW

VODW helpt grote ondernemingen al sinds 1983 met klantgerichte innovatie en digitale transformatie. Onze opdrachtgevers werken in sectoren waar customer experience, marketing en data science een hoge impact hebben op de business. We maken organisaties klaar voor de toekomst door nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, klanttevredenheid te verbeteren en tegelijkertijd kostenbesparingen te realiseren. Met ruim honderd gespecialiseerde adviseurs en interim professionals werken we vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel in duurzame partnerships met onze opdrachtgevers aan concrete resultaten.

Onze overtuiging

Wij geloven heilig in de intrinsieke kracht van grote ondernemingen. Zij hebben hun leidende positie immers niet voor niets verworven. VODW adresseert de dilemma’s waarmee ondernemingen worstelen. Maar we laten het schetsen van apocalyptische doemscenario’s aan anderen over. Wij bieden deze ondernemingen een positief perspectief.

Door razendsnelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, maakt de consument van vandaag andere keuzes. Informatie en ervaringen zijn overal vindbaar en deelbaar. Relevantie, beleving en vergelijk zijn doorslaggevend. Een nieuwe werkelijkheid, waarin bedrijven in staat moeten zijn snel en wendbaar te acteren. 

Wij bieden deze ondernemingen een positief perspectief. We krijgen vertrouwen, want we spreken als geen ander de taal van de boardroam én de werkvloer. Onze way-of-working is bewezen succesvol. Samen met de opdrachtgever ontsluiten we snel en gericht de kennis en het ondernemerschap binnen organisaties en combineren dat met onze eigen diepgaande, brede expertise en innovatiekracht. Samen doorbreken we klassieke structuren en conventies. Samen maken we scherpe keuzes. Die we samen ontwerpen en implementeren.

Transformatie is geen op zichzelf staand project, maar een nieuwe staat van zijn.

VODW’ers denken daarbij altijd vanuit de behoeften van de klant, want het creëren van échte toegevoegde waarde voor de consument is voor ons het vertrekpunt én het einddoel. Op het kruispunt van klantgerichtheid, marketingtechnologie en innovatieve organisatievormen zijn wij dé aanjagers van digitale transformatie.

EY VODW | Nieuws