EY VODW | Werken bij

Uitdagende opdrachten voor topondernemingen, een steile leercurve en werken in een inspirerende omgeving met leuke collega’s en een ambitieuze, informele bedrijfscultuur. Dat is werken bij VODW.

Uitdagende opdrachten voor topondernemingen

Werken bij VODW betekent dat je altijd bezig bent met het realiseren van vernieuwing en impact bij grote Nederlandse en internationale bedrijven. Je werkt vanaf het eerste moment aan uitdagende projecten met als doel om het verschil te maken; je overtuigt directies én medewerkers van een nieuwe koers en je laat ook het resultaat zien. Je werkt samen met gepassioneerde professionals om vernieuwende marketingconcepten te bedenken en te realiseren. Door de grote afwisseling van projecten doe je kennis en ervaring op met meerdere expertisegebieden binnen VODW, verschillende opdrachtgevers en meerdere branches. Wij werken voor leidende, grotere ondernemingen met veel klanten. Zowel business to consumer als business to business. Een groot deel van onze opdrachtgevers heeft bovendien een internationale scope.

Een steile leercurve in je persoonlijke ontwikkeling

Een steile leercurve is wat we je garanderen; bij VODW leer je het marketing- en adviesvak als nergens anders. VODW investeert continu in het verbeteren en uitbouwen van jouw kennis en vaardigheden. Het meeste leer je ‘on the job’ door intensieve samenwerking met en begeleiding door ervaren collega’s. Per project worden leerdoelen met je afgesproken en word je hierop gecoached. Daarnaast heeft VODW een uitgebreid opleidingsprogramma, gebaseerd op drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, marketing expertise en consultancy vaardigheden.

Samenwerken in een inspirerende werkomgeving

Samenwerken met hoogopgeleide, gedreven professionals betekent dat je er nooit alleen voor staat. Je collega’s staan altijd voor je klaar om je te helpen en samen met jou het verschil te maken. Plezier in ons werk vinden we heel belangrijk. Naast de uitdagende opdrachten voor onze klanten uit dit zich ook in gezamenlijke (sport)activiteiten, feesten en borrels. VODW is gevestigd op het landgoed Leusderend in Leusden. Naast de kantoorgebouwen bevinden zich op het landgoed onder andere een voetbalveld en een bruin café, waar iedere vrijdag de week wordt afgesloten met een borrel. Het landgoed grenst aan het bos; ideaal voor een wandeling na de lunch of een bootcamp na het werk.

EY VODW | Nieuws