Erik Krasser & Lotte Loeber versterken Kirkman Company

08 december 2015 Consultancy.nl

Onlangs is het team van Kirkman Company uitgebreid met twee nieuwe professionals. Lotte Loeber is gestart in het Young Professional programma en zal de komende twee jaar halfjaarlijkse consultancy-opdrachten gaan uitvoeren voor de diverse klanten van het organisatieadviesbureau. Daarnaast is Erik Krasser gestart als nieuwe business controller.

Lotte Loeber behaalde een bachelor in Psychologie en een master in Human Decision Science, beiden afgerond aan de Universiteit Maastricht. Tijdens haar studie deed Loeber al de nodige werkervaring op. Zo deed zij na haar bachelor een fulltime bestuursjaar bij AIESEC Maastricht en was zij tijdens haar master voorzitter van het Research Project Maastricht – een stichting gelieerd aan de universiteit die het doel heeft om onderzoek te verrichten in opkomende economieën. Ook verbleef zij einige tijd in Indonesië, waar ze een marktonderzoek en partneranalyse uitvoerde voor een Nederlandse waterpompenfabrikant. Medio 2014 was Loeber enige tijd Junior Consultant bij UniPartners Maastricht en deed het afgelopen jaar commerciële werkervaring op als Account Manager bij Business Talent Network, een Nederlands platform dat multinationals verbindt met hoogopgeleid talent.

Onlangs besloot Loeber een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan bij organisatieadviesbureau Kirkman Company, dat diensten aanbiedt vanuit zes expertisegebieden: New Economy, HR & Change, Customer Excellence, Procurement & Partnerships, Strategic (Out)sourcing en Digital Transformation. Loeber maakt bij Kirkman inmiddels deel uit van het Young Professional traineeshipprogramma, dat wordt georganiseerd door YSE, een organisatie die jong toptalent recruit en door middel van traineeships ontwikkelt. De komende twee jaar zal Loeber halfjaarlijks consultancy-opdrachten uitvoeren voor de diverse klanten van het organisatieadviesbureau van Kirkman en zal zij haar kennis en vaardigheden op de verschillende expertisegebieden van Kirkman Company verder ontwikkelen.

Erik Krasser & Lotte Loeber - Kirkman Company

Naast Lotte Loeber is onlangs ook Erik Krasser als nieuwe business controller begonnen bij Kirkman Company. Krasser is in het bezit van een master in bedrijfseconomie, behaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. De afgelopen jaren heeft hij ruime ervaring opgedaan als controller, zowel in vast dienstverband als op interim basis. Zo werkte hij in diverse controlling functies onder meer voor Conclusion, Rabobank, Bayer en Finyard, waarbij hij opdrachten deed voor Telfort en Eneco. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor financiële verandertrajecten en implementaties van ERP-pakketten.

Krasser zal in zijn nieuwe rol bij het adviesbureau zijn kennis en ervaring gaan inzetten als business controller, waarbij hij naast Kirkman Company ook verantwoordelijk zal zijn voor We Beat The Mountain. Beide organisaties maken deel uit van het collectief Powered By Meaning

Recentelijk versterkte Kirkman Company zijn team met Bart VolkerTessa Jans en Bouke Loohuis.

Nieuws

Meer nieuws over