Bouke Loohuis in dienst bij Kirkman Company

15 oktober 2015 Consultancy.nl

Per 1 oktober is Bouke Loohuis in dienst bij Kirkman Company als Young Professional. Loohuis heeft Corporate Communicatie & Nieuwe Media gestudeerd en deed tot nu toe onder meer ervaring op bij de Tweede Kamer, Marketing Associatie Amsterdam en als Event Manager van de Amsterdam Solar Boat Parade. Loohuis is gestart aan een tweejarig traineeship en gaat halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor verschillende klanten van Kirkman Company.

Bouke Loohuis heeft na zijn HBO-opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht zijn studie vervolgd met een master in Corporate Communicatie & Nieuwe Media aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens zijn HBO opleiding liep Loohuis zijn afstudeerstage bij de Tweede Kamer der Staten-Generaal, waar hij na zijn stage bleef werken als management assistent bij de Stafdienst Voorlichting. Gedurende zijn masteropleiding – zo’n 3 jaar later – was hij onderdeel van het bestuur van studievereniging Marketing Associatie Amsterdam; een overkoepelende vereniging voor studenten die geïnteresseerd zijn in marketing, communicatie, consultancy en entrepreneurship.

Bouke Loohuis Kirkman Company

In juli 2014 ging Loohuis na zijn afstuderen aan de slag als Event Manager van de Amsterdam Solar Boat Parade, een parade van door zonne-energie voortgedreven vaartuigen in de grachten van Amsterdam. Daarna is Loohuis onder andere actief geweest als examentrainer Engels voor VMBO-scholieren bij Studelta en Sport- en spelbegeleider bij Kunstgras Events.

Kirkman Company
Per 1 oktober maakte Bouke Loohuis de overstap naar de adviesbranche. Hij is in dienst getreden als Young Professional – powered by YSE – bij Baarns adviesbureau Kirkman Company. Kirkman Company heeft zich erin gespecialiseerd om klantorganisaties te transformeren, zodat zij meer relevantie krijgen voor alle stakeholders. Als een dergelijke transformatie succesvol is doorgevoerd, noemt Kirkman Company deze organisaties ook wel social enterprises. Loohuis is bij het bureau gestart aan een tweejarig traineeship, waarin hij bij meerdere klanten zal (mee)werken aan consultancyopdrachten in verschillende expertisegebieden en sectoren.

Anke Migchels, Ewold Drent, Ageeth Kroon en Marit Schouten

Bij Kirkman Company werken inmiddels zo’n 70+ professionals. Het personeelsbestand van het bureau uit Baarn werd de afgelopen maanden in snel tempo uitgebreid, met sinds de start van dit jaar al meer dan tien nieuwe professionals. De meest recente toetreders zijn Anke Migchels, Ewold Drent, Ageeth Kroon en Marit Schouten.

Nieuws

Meer nieuws over