Ageeth Kroon Principal Consultant bij Kirkman Company

04 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 september is Ageeth Kroon bij adviesbureau Kirkman Company in dienst getreden als Principal Consultant. De afgelopen jaren werkte Kroon zowel in het binnen als buitenland als organisatieadviseur op het snijvlak van HR en strategie vraagstukken, project management en organisatie ontwikkeling.

Ageeth Kroon is van origine Arbeids en Organisatiepsycholoog, een rol die zij aan het begin haar carrière ruim vierenhalf jaar bekleedde binnen het ministerie van Justitie, eerst als junior/trainee en later als senior. Tegelijkertijd ging Kroon aan de slag bij Valkenbosch Consultancy, waar zij ruim dertien jaar actief was, eerst als Directeur HR en vervolgens als senior organisatieadviseur. Vanaf 2006 vervulde Kroon diverse interimrollen, waaronder als HR-manager en adviseur op het gebied van HR en strategie, project management en organisatie ontwikkeling. Gedurende haar loopbaan heeft Kroon meerdere bedrijven bijgestaan in zowel Nederland, als Spanje en Indonesië, waaronder verschillende hotelketens, en onderwijs- en zorginstellingen.

Ageeth Kroon - Kirkman Company

Onlangs besloot Kroon zich weer te verbinden aan een bureau en sloot zich begin september aan bij Kirkman Company, waar zij als Principal Consultant is aangesteld. Het organisatieadviesbureau uit Baarn richt zich onder meer op het snijvlak van HR, change, procurement, sourcing, partnerships, circular economy en customer excellence. Daarnaast is het bureau gespecialiseerd in het transformeren van bestaande bedrijven naar social enterprises. Kroon zal het bureau gaan versterken binnen het expertise gebied HR en Change, waar ze haar opgedane ervaring en kennis goed zal kunnen inzetten bij de HR-vraagstukken en verandertrajecten van de klanten van Kirkman Company.

De afgelopen maanden werd het team van Kirkman Company regelmatig versterkt met nieuwe professionals. Zo startten onlangs Marit Schouten (Young Professional/Trainee), Mireille de Steur (Marketing-, Communicatie- en PR Manager), Kiki Hiemstra (Young Professional/Trainee), en Martijn van den Heuvel (Young Professionals/Trainee).