Kiki Hiemstra start als trainee bij Kirkman Company

29 april 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Kiki Hiemstra is onlangs gestart als trainee bij organisatieadviesbureau Kirkman Company. In het ‘Young Professional powered by YSE' programma zal zij de komende twee jaar halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het adviesbureau. In haar nieuwe rol zal Hiemstra verder verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de Social Enterprise Day 2015, dat inmiddels voor de tweede keer door Kirkman Company wordt georganiseerd.

Kiki Hiemstra
Hiemstra behaalde een bachelor in Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en een master in Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit Utrecht. Tijdens haar studie liep Hiemstra onder meer stage bij Higher & Company,  een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in HRM vraagstukken. Eind vorig jaar nam Hiemstra deel aan de Business Game YSE24, waarna zij solliciteerde voor het traineeship van Kirkman Company, powered by YSE. En met succes, begin deze maand is zij gestart binnen het traineeshiptraject van Kirkman. Het organisatieadviesbureau uit Baarn heeft expertise op het gebied van customer excellence, human resources & change, new economy en procurement & partnerships en is gespecialiseerd in het transformeren  van bestaande bedrijven naar social enterprises.

Kiki Hiemstra, Kirkman Company

Social Enterprise Day
Als trainee zal Hiemstra de komende twee jaar halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het adviesbureau. Naast zich te ontwikkelen op de diverse expertisegebieden van Kirkman Company, zal Hiemstra in haar nieuwe rol onder meer verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de Social Enterprise Day 2015. Tijdens de inmiddels tweede editie van het evenement zullen opnieuw diverse sprekers het onderwerp van sociaal ondernemerschap vanuit verschillende invalshoeken belichten. Zo zullen onder meer Wiebe Draijer, bestuursvoorzitter Rabobank, en Henk de Bruin, Global Head Sustainability bij Philips, inspirerende lezingen verzorgen. Ook vindt tijdens het event de uitreiking van de Social Enterprise Awards plaats.