Marit Schouten start traineeship bij Kirkman Company

20 juli 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Marit Schouten is onlangs als Young Professional in dienst getreden bij Kirkman Company. De komende twee jaar zal zij als onderdeel van het Kirkman Company traineeshipprogramma halfjaarlijkse consultancyopdrachten uitvoeren voor diverse klanten van het bureau. Schouten zal voornamelijk haar kennis en vaardigheden ontwikkelen op de expertisegebieden ‘new economy’ en ‘customer excellence’.

Marit Schouten studeerde International Business aan de Universiteit in Maastricht (UM). Vervolgens rondde zij daar haar masteropleiding Public Policy and Human Development af. Tijdens haar studie werkte Schouten als projectleider voor de UM. Hiervoor was zij onder andere betrokken bij de HO-tour, waarbij minister Bussemaker een tour door Nederland maakte om het gesprek met studenten, docenten, bestuurders en andere stakeholders aan te gaan. Als projectmanager van regio Zuid was Schouten aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het ministerie en de delegaties van alle hogere onderwijsinstellingen. Haar takenpakket bestond onder andere uit het meeschrijven van de discussienota.

Marit Schouten - Kirkman Company

Kirkman Company
Onlangs besloot Marit Schouten om zich aan te sluiten bij organisatieadviesbureau Kirkman Company, waar ze als Young Professional een tweejarig traineeshipprogramma zal volgen. Het bureau uit Baarn heeft expertise op het gebied van customer excellence, human resources & change, new economy en procurement & partnerships en is gespecialiseerd in het transformeren van bestaande bedrijven naar social enterprises.

In het kader van het traineeshiptraject zal Schouten halfjaarlijkse consultancy-opdrachten uitvoeren voor diverse klanten van Kirkman Company. Daarbij versterkt ze vooral haar kennis en vaardigheden op het gebied van twee van Kirkman’s expertisegebieden: ‘new economy’ en ‘customer excellence’.

De afgelopen maanden werd het team van Kirkman Company regelmatig versterkt met nieuwe professionals. Zo startten onlangs Mireille de Steur (Marketing-, Communicatie- en PR Manager), Kiki Hiemstra (Young Professional/Trainee), Martijn van den Heuvel (Young Professionals/Trainee) en Jenny van den Boogaard (Consultant).