Anke Migchels versterkt team van Kirkman Company

23 september 2015 Consultancy.nl

Afgelopen maand is Anke Migchels in dienst getreden bij organisatieadviesbureau Kirkman Company. Migchels is afkomstig van branchegenoot Berenschot waar ze zo’n vijf jaar werkzaam was als Senior Consultant en assessmentpsycholoog. Als consultant HR & Change gaat Migchels zich bij Kirkman richten op het begeleiden van HR-transformaties en verandertrajecten.

Anke Migchels studeerde aan de Universiteit Utrecht, waar zij achtereenvolgens een Bachelor in kinderpsychologie en een Bachelor en Master (cum laude) in arbeids- en organisatiepsychologie behaalde. Na haar afstuderen startte zij in 2010 als Trainee haar loopbaan bij het Utrechtse consultancybureau Berenschot, waar ze tijdens haar masteropleiding al stage liep. In haar laatste rol bij Berenschot, als Senior Consultant HR Assessment & Development – was Migchels onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende selectie-, ontwikkel- en verandertrajecten voor zowel de profit als non-profit sector.

Verder heeft Migchels zich bezig gehouden met vraagstukken gericht op talent management, leiderschapsontwikkeling, competentieontwikkeling, performancemanagement, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en strategische personeelsplanning. Ook verzorgde Migchels trainingen en workshops voor managers over onder meer assessment technieken en gespreksvaardigheden. Bovendien was zij in 2014 betrokken bij het coördineren van de nieuwe lichting trainees.

Anke Migchels versterkt team van Kirkman Company

Onlangs was het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte Migchels de overstap naar Kirkman Company. Het organisatieadviesbureau uit Baarn richt zich op het snijvlak van HR, change, procurement, sourcing, partnerships, circular economy en customer excellence en is bovendien gespecialiseerd in het transformeren van bedrijven naar social enterprises. In haar nieuwe rol als Consultant HR & Change zet Migchels haar ruime HR-expertise en -kennis in voor klanten van Kirkman Company, waarbij haar focus op het begeleiden van HR-transformaties en verandertrajecten ligt. 

Kirkman Company is de afgelopen maanden hard aan het groeien. Het bureau voegde sinds de start van 2015 al meer dan 10 nieuwe professionals aan zijn personeelsbestand toe. Enkele recente voorbeelden zijn Ewold Drent (Consultant), Ageeth Kroon (Principal Consultant), Mireille de Steur (Marketing-, Communicatie- en PR Manager), Marit Schouten (Young Professional/Trainee) en Kiki Hiemstra (Young Professional/Trainee).

Nieuws

Meer nieuws over