Supply Chain expert Michel van Zelst naar Move Beyond

21 oktober 2015 Consultancy.nl

Move Beyond, een specialist in project- en verandermanagement, heeft Michel van Zelst aan zich gebonden als project- & verandermanager. Van Zelst maakt de overstap van Ikea, waar hij leiding gaf aan de logistieke afdeling in Nederland.

Michel van Zelst (44) heeft circa 20 jaar ervaring op het gebied van supply chain management. De afgelopen vier en een half jaar werkte hij als country logistiek manager bij Ikea, een rol die hij daarvoor ook al vervulde bij Hema. Van Zelst begon zijn carrière bij Sony, waar hij als projectmanager actief was binnen het supply chain domein. Tussendoor werkte Van Zelst ook jarenlang in de consultancybranche – bij Capgemini en CGI (destijds Logica) – en werkte hij tussen 2004 en 2007 voor Maxeda. Zijn ervaring strekt zich uit van ERP-implementaties, supply chain optimalisaties, e-commerce tot het realiseren van totale organisatieveranderingen met focus op proces en mens. Hij deed dit hoofdzakelijk op binnen de retail-omgeving.

Per 1 september heeft Van Zelst zich verbonden aan Move Beyond, een bureau uit Geertruidenberg dat klanten helpt met project- en verandermanagement vraagstukken.

Michel van Zelst, Arthur Verweij, Move Beyond

Arthur Verweij, algemeen directeur van Move Beyond, laat weten “blij” te zijn met de aanwinst. “Michel brengt ervaring mee in het besturen en projectmatig verbeteren van de supply chain en IT-/ERP-processen binnen de retail, FMCG en de logistieke dienstverlenende wereld. Zijn brede ervaring stelt hem in staat om waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers.”

De uitbreiding maakt volgens Verweij deel uit van het “ambitieuze groeipad” dat Move Beyond zich voor de komende jaren ten doel heeft gesteld. In lijn met de strategie werden de afgelopen maanden diverse nieuwe adviseurs toegevoegd aan het team, waaronder Sebastiaan Durlacher, Philip van Tienen, Marc van Brunschot en Maarten van Hout. Het bureau telt momenteel meer dan 30 (ervaren) projectmanagers.

Nieuws

Meer nieuws over