Sebastiaan Durlacher versterkt team van Move Beyond

16 juli 2015 Consultancy.nl

Move Beyond heeft het team afgelopen maand uitgebreid met Sebastiaan Durlacher, die als Business Development Manager aan de slag gaat.

“Move Beyond wil eind 2017 een significante groei in omzet en marktaandeel hebben doorgemaakt. Daarnaast streven we ernaar om „Best in Class” te zijn op het gebied van (organisatie)strategie implementatie en de daarbij horende verandervraagstukken. Aan deze groeidoelstellingen voldoen, vraagt om een constante stroom aan nieuwe opdrachten”, aldus Rutger Janiczak, Commercieel directeur bij het bureau. Om deze groeiambitie te realiseren heeft Move Beyond de afgelopen periode het commerciële team uitgebreid met diverse ervaren sales-experts, waaronder Joris Oomen en Eric van Weert.

Sebastiaan Durlacher en Rutger Janiczak - Movebeyond

Per 1 juni is het commerciële team verder uitgebouwd met Sebastiaan Durlacher. Hij studeerde aan Nyenrode New Business School en woonde en werkte tijdens zijn afstudeerperiode in Hong-Kong en China. Bij terugkeer in Nederland ging hij ondernemen. Als licentie-agent begeleidde hij merkeigenaren in de verkoop en in de samenwerking met licentienemers. Als dealmaker was hij daarmee de commerciële handen en voeten van de creatieve merkeigenaren. Gedurende die tijd deed Durlacher zaken met verschillende merken en licentienemers in uitlopende branches. Daarnaast was Sebastiaan actief als zelfstandig verkoopagent voor verschillende Europese en Chinese leveranciers van papierwaren en tassen. Hij gaf deze leveranciers toegang tot retailers zoals onder andere Migros in Zwitserland, Continente in Portugal en Vroom & Dreesmann in Nederland.

In zijn nieuwe rol zal Durlacher zich richten op het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers binnen de segmenten productie, handel & distributie en retail. Bovendien zal hij zich bezighouden met het uitbreiden van een aantal bestaande opdrachtgevers. “Ons commerciële team is hiermee klaar om onze organisatie-ambitie te realiseren”, zegt Janiczak. In een reactie op zijn aanstelling laat Durlacher weten zich te “verheugen op zijn nieuwe uitdaging”, om daaraan toe te voegen: “Ik kijk uit om samen met alle collega’s het mooie palet aan Move Beyond opdrachtgevers verder uit te breiden en om langdurige samenwerkingen met relaties aan te gaan”.

In de afgelopen maanden traden ook verandermanagers Philip van Tienen, Marc van Brunschot en Maarten van Hout in dienst bij het project- en programmamanagement bureau uit Geertruidenberg.

Nieuws

Meer nieuws over