Ruud van Hoek naar Boer & Croon Corporate Finance

21 september 2015 Consultancy.nl

Per 1 oktober heeft Boer & Croon Corporate Finance Ruud van Hoek aangesteld als Director. Van Hoek heeft jarenlange ervaring in M&A en was de afgelopen twaalf jaar werkzaam bij Holland Corporate Finance. Hij heeft vele deals op het gebied van Food, Beverage en Retail begeleid en zal bij Boer & Croon Corporate Finance deze sector verder uit gaan bouwen en bijdragen aan de verdere groei van de organisatie.

Ruud van Hoek is een ervaren professional met meer dan twintig jaar ervaring binnen de financiële sector en het corporate finance domein. Na het behalen van een master in Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg, begon hij zijn loopbaan als Trainee van Rabobank International. Vervolgende bekleedde hij enkele jaren de functie van Area Manager om uiteindelijk uit te groeien naar de rol van Vice President M&A. Vervolgens, na een korte periode als Associate Director bij Rabo Securities, maakte hij de overstap naar de Corporate Finance praktijk van accountants- en advieskantoor Deloitte, waar hij ongeveer drie jaar Senior Manager was en verantwoordelijk werd voor het Consumer Business industriesegment.

Hierna volgden ruim 12,5 jaar bij corporate finance kantoor Holland Corporate Finance, waar Van Hoek zich voornamelijk richtte op deals binnen de food, retail en financiële sector. Van Hoek is onder meer gespecialiseerd in fusies- en overnames, buy- en sell- side advisory, management buy outs / ins, joint ventures, onderhandelingen en bedrijfswaarderingen. De ervaren corporate finance professional staat sinds 2010 aan het hoofd van M&A International’s Food & Beverage Industry Group*.

Ruud van Hoek naar Boer & Croon CF
Onlangs besloot Ruud van Hoek voor een nieuwe uitdaging en sloot zich begin oktober aan bij corporate finance en M&A advieskantoor Boer & Croon Corporate Finance, waar hij inmiddels de rol van Director vervult. Met de komst van Van Hoek bestaat het team uit meer dan 20 corporate finance professionals. De focus van Van Hoek zal binnen Boer & Croon Corporate Finance gericht zijn op deals binnen de sector Food, Beverage & Retail, waarin hij is gespecialiseerd. Naast het uitbouwen van dit segment zal hij zich als Director richten op de verdere groei van het Amsterdamse corporate finance kantoor, dat zich vooral richt op fusies en overnames, waarderingsvraagstukken, financiering en gereguleerde markten. Tevens zal hij binnen Clarifield International** een impuls geven aan de sector Food, Beverage & Retail. 

Eerder dit jaar werd het team al uitgebreid met twee nieuwe professionals: Paul van de Wiel (Analyst) en Bas Denissen (Analyst). Voor 2015 mikt Boer & Croon Corporate Finance op verdere groei, daartoe sloot het eerder dit jaar een joint venture met Clairfield Belgium, die de naam Clairfield Benelux heeft gekregen.

* M&A International is een wereldwijde alliantie van onafhankelijke adviseurs op het gebied van Corporate Finance.

** Clairfield International is een wereldwijde partnership van adviseurs op het gebied van Corporate Finance. Boer & Croon Corporate Finance is de exclusieve partner in Nederland van Clairfield International.

Nieuws

Meer nieuws over