Drie nieuwe consultants voor Boer & Croon Corporate Finance

19 maart 2015 Consultancy.nl

Boer & Croon Corporate Finance heeft zijn team onlangs uitgebreid met drie nieuwe consultants: Jurre Halsema is aangetrokken als Associate binnen het corporate finance- en M&A advieskantoor, Paul van de Wiel en Bas Denissen zijn als Analyst aan de slag gegaan. 

Jurre Halsema is afgelopen maand begonnen binnen de corporate finance afdeling van Boer & Croon Corporate Finance. Als Associate zal hij zich vooral bezighouden met het begeleiden van M&A transacties binnen het mid-market segment. Halsema werkte hiervoor bij Duff & Phelps als Senior Associate in het waarderingsteam. Hij was verantwoordelijk voor het opstellen van financiële modellen, schrijven van rapporten en uitvoerend klantcontact. In 2008 behaalde hij zijn master in Marketing aan de Vrije Universiteit Amsterdam, om daar vervolgens in 2010 ook zijn Master in Finance te behalen. Halsema over zijn nieuwe rol bij Boer & Croon Corporate Finance: “Bij Duff & Phelps lag de focus op pre- en post deal werkzaamheden. Bij Boer & Croon Corporate Finance zal ik me meer gaan toeleggen op het begeleiden van het deal proces. Deze nieuwe uitdaging zal mijn ontwikkeling als allround corporate finance professional ten goede komen. Ik kijk ernaar uit om, samen met mijn collega’s, bij te dragen aan het verder uitbouwen van de organisatie en de merknaam”,  aldus Halsema.

Jurre Halsema, Paul van de Wiel en Bas Denissen

Paul van de Wiel maakt de overstap van Marktlink Fusies & Overnames, waar hij werkzaam was als Analyst in het MKB segment. Na het voltooien van zijn masters Finance en Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen, deed Van De Wiel relevante ervaring op in stages bij KPMG Transaction Services en EY Mergers & Acquisitions. Hij startte zijn loopbaan vervolgens bij Marktlink, waar hij betrokken was bij verschillende fusies en overnames. De nieuwe Analyst zal bij Boer & Croon Corporate Finance bijdragen aan diverse M&A-werkzaamheden. Van De Wiel legt zijn keuze voor de fusie- en overnamespecialist uit: “Boer & Croon Corporate Finance heeft een sterke positie in de begeleiding van transacties, zowel voor het bedrijfsleven als private equity partijen. Het team is zeer bedreven en professioneel en mede daardoor is Boer & Croon Corporate Finance een aantrekkelijke werkgever waar ik mijzelf de komende jaren verder kan ontwikkelen", aldus van de Wiel. 

Tenslotte Bas Denissen. Ook hij is recentelijk als Business Analyst gestart bij Boer & Croon Corporate Finance en zal zich onder andere bezighouden met het maken van sectoranalyses, waarderingen en presentaties voor stakeholders. Voor Boer & Croon Corporate Finance deed Denissen ervaring op als stagiair bij corporate finance boutique First Dutch. Hier assisteerde hij bij waardebepalingen, het uitvoeren van marktonderzoek en het opstellen van informatiememoranda. Volgens Denissen sluit zijn achtergrond prima aan bij zijn nieuwe werkgever: “Tijdens mijn stage was ik betrokken bij veel verschillende vraagstukken op het gebied van financieel strategisch advies. De kennis die ik daar heb opgedaan neem ik mee naar mijn nieuwe werkgever Boer & Croon Corporate Finance“, aldus Denissen. De nieuwe Business Analyst studeerde Financial Economics aan de Erasmus Universiteit. Daarvoor voltooide hij zijn bachelor bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht. 

Nieuws

Meer nieuws over