Top 10 bedrijfsopvolging consultants in Singapore

29 januari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Consultancybureaus Hay Group, Mercer, Towers Watson en McKinsey & Company behoren tot de top 10 van bedrijfsopvolging consultants voor HR- en C-suite professionals in Singapore. De lijst is onderdeel van de Vendors of the Year ranking die geprefereerde verkopers, dienstverleners en consultants in Singapore erkent. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door Human Resources magazine.

Vendor of the Year
De Vendor of the Year is de jaarlijkse ranking die door Human Resources magazine gepubliceerd wordt en de meest geprefereerde verkopers, dienstverleners en consultants rangschikt, die door HR- en C-suite professionals zijn gekozen om talent in Singapore te werven, te managen en te ontwikkelen. De lijst wordt samengesteld vanuit de HR Trends Survey die wordt uitgevoerd door Lighthouse Research*.

Voor de ranking van 2014, de inmiddels negende editie, werden meer dan 125 bedrijven binnen 17 categorieën aangemerkt als geprefereerde verkoper. Het gaat om adviesorganisaties binnen diverse categorieën waaronder ‘recruitment’, ‘employee healthcare‘, ‘compensation & benefits‘, ‘relocation‘, ‘training venues’, ‘payroll’ en ‘training’.

Vendors of the Year

Beste bedrijfsopvolging consultants
De categorie ‘succession planning’ erkent de adviesbureaus met de beste dienstverlening naar klanten op het gebied van bedrijfsopvolging planning. “De consultants waarop werd gestemd werden vooral erkend voor hun flexibiliteit en samenwerking en bieden ook de juiste opvolgingsplannen waarmee organisaties in Singapore aan hun huidige en toekomstige bedrijfsdoelstellingen kunnen voldoen. Daarbij zorgen ze voor een soepele en tijdige overdracht van leiderschap”, zegt Rebecca Lewis, Redacteur van Human Resources magazine.

In de top tien ranking voor bedrijfsopvolging planning staan gerenommeerde namen als Hay Group (#1), Mercer (#2), Towers Watson (gedeelde #3 plek met Korn Ferry) en strategy consultancybureau McKinsey & Company. Een overzicht van de complete top 10:

Top 10 opvolgingsplanning consultants in Singapore

* Voor de 2014 editie werden in totaal 17.723 professionals in Singapore ondervraagd. De respondenten kwamen uit alle industrieën en sectoren. 84% vervulde een senior HR-rol en 16% was CEO, Managing Director of General Manager.