Towers Watson

De zekerheid van het beste advies
Organisaties helpen beter te presteren, dat is onze drijfveer. Towers Watson biedt oplossingen voor effectief management van mensen, risico’s en kapitaal. Onze cliënten profiteren van de denkkracht en expertise van 15.000 professionals in 35 landen en van de inzichten die breed internationaal onderzoek biedt.

Wij koppelen internationale oriëntatie aan stevige wortels in het Nederlandse pensioen- en bedrijfslandschap. Met 450 consultants op zes Nederlandse kantoren zijn we altijd dicht bij de klant. We kennen de organisaties waarvoor we werken vaak al tientallen jaren; we zijn vertrouwd met hun werkwijze en begrijpen hun doelen en uitdagingen.

Bij Towers Watson vinden we het vanzelfsprekend dat de cliënt voorop staat. Wij zijn niet gelieerd aan enige commerciële partij en dienen geen ander belang dan dat van de klant. Dat garandeert het beste - onafhankelijke - advies.

Nationaal en internationaal beschikt Towers Watson over een krachtig netwerk. We werken voor een grote diversiteit aan cliënten, zoals pensioenfondsen, verzekeraars en multinationals. Zij behoren allemaal tot de top op hun terrein en willen daar ook in de toekomst blijven. Towers Watson brengt partijen in contact en laat ze profiteren van elkaars ervaring, expertise en visie.

Towers Watson is in januari 2010 ontstaan uit de krachtenbundeling van twee toonaangevende adviseurs en dienstverleners op het gebied van arbeidsvoorwaarden, talentontwikkeling, beloning, risico en financieel management. Onze visie steunt op meer dan 130 jaar ervaring, innovatie en intensieve cliëntrelaties.

Diversiteit en participatie bij Towers Watson
We zijn ervan overtuigd dat we innovatie en groei kunnen stimuleren en onze bedrijfscultuur kunnen versterken door samen met partners aan nieuwe oplossingen te werken. Het is onze intentie om met een gevarieerd personeelsbestand voor al onze partners een omgeving te creëren die volledig gericht is op participatie. Deze filosofie ligt ten grondslag aan al onze programma’s voor werving, behoud en ontwikkeling van onze medewerkers.

Towers Watson | Nieuws