Thijs Jannes versterkt partnerteam van Focus Orange

29 januari 2015 Consultancy.nl

Thijs Jannes is begin dit jaar benoemd tot partner bij HR-adviesbureau Focus Orange. Jannes, die hiervoor werkzaam was als HR directeur bij Corbion, zal zich onder meer toeleggen op het verbreden van de reward dienstverlening van het Amsterdamse adviesbureau.

Thijs Jannes heeft meer dan 20 jaar ervaring in compensation & benefits en HR-management. Hij startte zijn carrière bij adviesbureau Hay Group als Consultant, waarna hij bij CSM Bakery Supplies Europe (BSEu) aangesteld werd als Officer Organizational Development. Daarna werkt Jannes als Senior Officer Employment Conditions bij Vodafone en Senior Officer Executive Compensation bij chemiebedrijf DSM. In 2008 maakte hij de overstap naar de bankensector en werd hij bij ING aangesteld als Head C&B ING Direct. In zijn laatste rol was Jannes actief als HR Directeur bij Corbion, het voormalige CSM.

Per 1 januari heeft Jannes besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan, en heeft hij zich als partner verbonden aan Focus Orange, een specialist op het snijvlak van HR consultancy en data analytics. Focus Orange voorziet zijn klanten binnen alle segmenten van diensten op het vlak van Total Rewards, Executive Remuneration, Pension en Strategic Workforce Planning. Jannes zal zich met name richten op de executive en total reward praktijk, waarbij hij (mede) verantwoordelijk wordt voor onder meer business development, het managen van projecten en de ontwikkeling van de vakgroep.

Focus Orange - Partnerteam

Partnerteam
Met de toetreding van Jannes bestaat het partnerteam van Focus Orange uit vijf leden: Dirk Jonker, de oprichter van het bureau (Focus Orange is in 2007 opgericht), Camiel Selker (vennoot sinds begin 2011) en Ronald Doornbos (in october 2011 aangesteld als partner). Tot slot maakt ook Ronald Doornbos onderdeel uit van het partnerteam, hij maakte in februari vorig jaar de overstap, na eerst jarenlang gewerkt te hebben voor onder meer Towers Watson, Hay Group en zijn eigen bedrijf RioRancho. Samen geven zijn leiding aan zo’n 20 overige collega’s.

Nieuws

Meer nieuws over