Rozemarijn van der Bijl en Hessel Siemen Tiemessen naar Focus Orange

25 augustus 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 september starten twee nieuwe professionals bij Focus Orange. Rozemarijn van der Bijl, producent en voormalig Consultant bij ADC Performance Improvement, en Hessel Siemen Tiemessen, nu nog Associate Consultant bij Korn Ferry Hay Group, zullen de Total Rewards praktijk van het HR adviesbureau beiden als Associate gaan versterken.

Rozemarijn van der Bijl is sinds 2015 werkzaam als freelance producent en violiste. Dit jaar heeft ze onder meer bijgedragen aan de productie van diverse concerten voor de Muziekzomer van het Nationaal Jeugd Orkest (NJO), en is ze betrokken geweest bij Toppers in Concert, The Voice of Holland en It Takes Two. Ook is Van der Bijl de afgelopen jaren actief in het casten en begeleiden van muzikanten bij diverse televisieshows en muziekoptredens in het land en treedt ze zelf op als violiste vanuit de organisatie Piu Music.

Verder werkte Van der Bijl de afgelopen ruim anderhalf jaar voor ADC Performance Improvement, een financieel adviesbureau uit Amsterdam. Daar was ze betrokken bij optimalisatietrajecten binnen het MKB, met een nadruk op het verminderen van (inkoop)kosten, stroomlijnen van bedrijfsprocessen en verbeteren van de productiviteit. Van der Bijl behaalde een Master in Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
HR technologie adviesbureau Focus Orange versterkt Total Rewards praktijk met twee nieuwe professionalsPer 1 september voegt Van der Bijl zich als Associate bij Focus Orange, een HR technologie adviesbureau dat zich specialiseert in effectief inzetten van menselijk kapitaal. Ze komt te werken voor de Total Rewards praktijk van het bureau, die sinds 2014 wordt geleid door Focus Orange partner Raymond Welmers, een professional met jarenlange ervaring in HR en beloningsvraagstukken. 

Ook Hessel Siemen Tiemessen zal per 1 september als Associate starten binnen de Total Rewards praktijk van Focus Orange. Het afgelopen jaar was hij werkzaam als Associate Consultant (Executive Pay & Governance) bij Korn Ferry Hay Group, een van de grootste human capital adviesorganisaties en executive search bureaus ter wereld. Daar was hij eind 2016 gestart na het behalen van een master in Strategic Management aan Tilburg University. Gedurende zijn opleiding nam hij binnen de universiteit bovendien zitting in diverse commissies, daarnaast werkte hij in die periode enkele jaren als Financieel adviseur binnen de Retail Banking tak van ABN AMRO.

In juni voegden Marloes Weerts en Ton Winkels zich bij Focus Orange – zij kwamen van Willis Towers Watson.