Raymond Welmers partner bij HR bureau Focus Orange

01 februari 2014 Consultancy.nl

Afgelopen maand is Raymond Welmers als partner toegetreden tot Focus Orange, waar hij de Total Rewards praktijk gaat leiden. Hiervoor heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in HR en beloningsvraagstukken bij RaymakersvdBruggen, Towers Watson, Hay Group en zijn eigen bedrijf RioRancho.

Alweer 17 jaar geleden, in 1997, heeft Welmers de Master Business Administration afgerond aan de Universiteit van Groningen. Na de studie is hij aan de slag gegaan bij RaymakersvdBruggen als HR professional. Na 6 jaar maakte hij de overstap naar adviesbureau Towers Watson, waar hij tot 2009 werkte als Senior Consultant Executive Compensation & Rewards. Vervolgens ging hij nog 10 maanden aan de slag als Practice Leader Rewards & Performance Management bij hetzelfde bedrijf, waarna hij vertrok naar branchegenoot Hay Group, waar hij bijna anderhalf jaar heeft gewerkt als Senior Consultant Reward Strategies.

Raymond Welmers van Focus Orange

Na 15 jaar gewerkt te hebben voor de drie bovengenoemde adviesbureaus besloot Welmers om RioRancho mede op te richten. Bij RioRancho richtte hij zich vooral op het verhogen van de slagkracht van verkooporganisaties door middel van innovatieve en performance-gerichte HR instrumenten.

Focus Orange

Sinds afgelopen maand werkt Welmers als partner bij Focus Orange, een HR technologie adviesbureau dat zich specialiseert in effectief inzetten van menselijk kapitaal. Bij Focus Orange zal Welmers zich bezig gaan houden met internationale cliënt projecten in verschillende bedrijfstakken. Daarbij zal hij voornamelijk gaan kijken naar het structuren van werk en het (her)ontwerpen en implementeren van beloningsstructuren en performance management strategieën.

Nieuws

Meer nieuws over