5 consultancybureaus deelnemer Techniek op Hakken

15 april 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Op 13 juni wordt voor de 4de keer het recruitmentevenement ‘Techniek op Hakken’ georganiseerd, gehouden in het Utrechtse Mediaplaza. Voor vrouwelijke technische- en bèta studentes biedt het evenement de mogelijkheid om op een formele en informele manier in contact te komen met 15 (grote) organisaties. Aan deze editie nemen ook vijf advieskantoren deel: Capgemini, Deloitte, McKinsey & Company, PwC en Roland Berger.

Techniek op Hakken
Vrouwen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit het technische bedrijfsleven. Steeds vaker organiseren bedrijven, zowel binnen als buiten de adviesbranche, recruitmentevenementen speciaal gericht op vrouwen. Techniek op Hakken is zo’n recruitmentevenement waarbij vrouwelijke studentes, met een technische- of bèta achtergrond, in contact kunnen komen met grote (technische) organisaties. Op deze manier kunnen zij zich oriënteren op de juiste stage, traineeship of baan.

Techniek op Hakken

Organisator van het evenement is Integrand, een studentenstichting die vanuit meerdere steden in Nederland studenten en bedrijven met elkaar verbindt door middel van evenementen (inhousedagen, business courses) of bijvoorbeeld als stagebemiddelaar.

5 consultancybureaus
Aan de 2014 editie van Techniek op Hakken nemen vijf vertegenwoordigers van de consultancybranche deel: strategiekantoren McKinsey en Roland Berger en dienstverleners Capgemini, Deloitte en PwC.

“Geweldige locatie, interessante bedrijven en een verrassende case. Ik vind het heel fijn de bedrijven op een informele manier te leren kennen" aldus een van de deelnemende studentes van de afgelopen editie van Techniek op Hakken tegenover Consultancy.nl.

Adviesbureaus aanwezig op Techniek op Hakken

Locatie en inschrijven
Techniek op Hakken vindt dit jaar op 13 juni plaats in het Mediaplaza in Utrecht. Geïnteresseerde studentes kunnen zich uiterlijk tot 20 mei inschrijven op deze pagina.