BT Operate topman Roel Louwhoff partner bij Quintop

14 maart 2014 Consultancy.nl

Quintop Management Consultants heeft Roel Louwhoff onlangs aangesteld als non-executive partner. Louwhoff is afkomstig van British Telecom waar hij werkzaam was als CEO British Telecom Operate. Hij zal Quintop helpen in het verstevigen en uitbreiden van de marktpositie op onder andere het gebied van Human Resource Management (HRM).

Na zijn studie Bedrijfskunde in Groningen, werkte Louwhoff 6 jaar als Senior Manager voor Accenture. Hierna is hij ruim 3 jaar Chief Operating Officer geweest van ClientLogic. In 2004 maakte hij de overstap naar British Telecom als President, Customer Services Operations, Global Services. Daar was hij financieel verantwoordelijk voor £1.5 miljard operationeel budget en gaf leiding aan een team van 15.000 mensen. In juni 2007 werd Louwhoff als CEO British Telecom Operate* verantwoordelijk voor Operations van BT Group en lid van de Raad van Bestuur. Hiermee is hij eindverantwoordelijk voor een operationeel budget van meer dan £4 miljard.

Roel Louwhoff - Quintop

Daarnaast was Louwhoff vanuit British Telecom eindverantwoordelijk voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2012 in Londen. Na afrondingen van het sportevent werd de dienstverlening van British Telecom door het IOC benoemd als ‘Spectacular Delivery’.

Bij Quintop, een HR-adviesbureau uit Utrecht, zal Louwhoff bijdragen aan de verdere uitbreiding van de marktpositie. “Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe functie bij Quintop”, aldus Roel Louwhoff. “De consultants van Quintop zijn zeer gedreven en klantgericht en is er naast veel ervaring ook diepgaande kennis op het gebied van HRM, project- en lean-management. De markt waarin Quintop actief is, is groeiende. Dit is het ideale moment onze product markt combinatie uit te breiden en verder te innoveren en onze klanten te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.”

* De Operate business unit is verantwoordelijk voor de infrastructuur van British Telecom.

Nieuws

Meer nieuws over