Quintop

Wij zijn Quintop HR Consultants

We zijn een toegewijd en onafhankelijk HR-consultancy dat gespecialiseerd is in het leveren van HR-transformatie met passie, kwaliteit en een hands-on mentaliteit. 

Dit is waar we in geloven

We geloven dat mensen en organisaties het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. We zijn gedreven om mensen en organisaties succesvoller te maken. 

Zo bereiken we waar we in geloven

We creëren waarde voor onze klanten door middel van deskundige HR-consultancy, uitgebreide projectervaring en expertise op het gebied van HR-transformatie, en het begrijpen van de unieke behoeften en cultuur van de organisaties waarmee we werken. We streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten en zetten ons in om hen te helpen slagen.

Dit is wat we doen

We leveren HR-transformatieoplossingen en ondersteunen onze klanten bij het navigeren door complexe uitdagingen en het realiseren van strategische doelstellingen. We bieden expertise op het gebied van digitale HR-transformatie, HR-operating model en Organisatieontwikkeling.

Marlis & Wilco bij Quintop

Dit is wat we beloven

Met onze expertise, betrokkenheid en toewijding staan we klaar om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun verwachtingen te overtreffen. We zitten aan dezelfde kant van de tafel als onze klant en streven ernaar om samen het project tot een succes te maken. We bieden ook de juiste tools en handvatten om effectieve oplossingen te leveren. 

Dit zijn de mensen waar we voor werken

Als partner helpen we grote nationale en internationale organisaties, zoals AkzoNobel, Bol.com, Heineken, ASML, ING en Verkade, bij transformaties die impact hebben op alle medewerkers, lokaal en wereldwijd.

Dit zijn onze waarden

We zijn pragmatisch, betrokken, loyaal, commitment en we gaan door het vuur voor onze klanten. Bovendien hanteren we een eerlijke prijsstelling, waarbij we value for money bieden.

Wij leveren succesvolle HR-Projecten
Transformatie met passie en kwaliteit

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of heb je behoefte aan een vrijblijvend HR advies gesprek? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ga naar www.quintop.nl of bel +31 6 53 29 91 15

Quintop | Nieuws