Quintop

Quintop is sinds 1997 een professionele partner voor organisaties bij het oplossen van verschillende organisatievraagstukken. Quintop is een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in reorganisaties en implementatietrajecten bij bedrijven en overheidsinstanties. De professionals van Quintop beschikken over een schat aan ervaring en specialistische kennis in verschillende vakgebieden.

Quintop consultants bedienen met veel passie en inleving klanten in de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Klanten kiezen voor Quintop vanwege de pragmatische no-nonsense aanpak, een realistische kijk op zaken en een pro-actieve instelling.

Quintop levert strategische adviesdiensten en implementatieprojecten van uitstekende kwaliteit. Met uiteindelijk maar één focus: onze klanten te helpen hun dienstverlening te verbeteren. Passie, pragmatisme en resultaatgerichtheid zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. Goed is bij Quintop niet genoeg; wij willen voortdurend de verwachtingen van onze klanten overtreffen. 

Quintop | Nieuws