PBP lid van Raad van Organisatie-Adviesbureaus

01 november 2013 Consultancy.nl

Het Haagse managementbureau Public Partners is als lid toegetreden tot de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA). Met het lidmaatschap aan de branchevereniging voor organisatieadviesbureaus wil Public Partners volgens eigen zeggen de hoge kwaliteit van haar dienstverlening waarborgen.

Public Partners is een relatief jonge speler in de adviesmarkt. Sinds de oprichting in 2008 is het advieskantoor uitgegroeid tot circa 10 adviseurs in vaste dienst en beschikt het over een uitgebreid netwerk van zelfstandige interim-managers. Public Partners helpt (semi)publieke instellingen met vraagstukken op het gebied van strategie, management en organisatie.

PBP - Samen werken aan de publieke zaak

De ROA telt momenteel circa 21 leden, waaronder grote bureaus als Andersson Elffers Felix, Berenschot, BMC en Twynstra Gudde en kleine spelers als JBR en WagenaarHoes. Zij hebben onderling afspraken gemaakt over de kwaliteit van dienstverlening in deze in een gedragscode vastgelegd. Samen met de algemene voorwaarden bij de uitvoering van organisatieadviesopdrachten is dit een waarborg voor professioneel hoogwaardige uitoefening van het vak. Een onafhankelijk tuchtrecht-systeem zorgt ervoor dat verbonden adviseurs zelfs aanspreekbaar zijn op de kwaliteit van diensten.

“Kwaliteit is ons bestaansrecht. Public Partners is afhankelijk van haar goede naam en van tevreden opdrachtgevers die ons aanbevelen aan anderen, of ons opnieuw inschakelen voor een ander vraagstuk. De kwaliteit die wij leveren wordt in grote mate bepaald door de kwaliteit van onze mensen en van onze organisatie. Wij vinden het daarom belangrijk om onze professionaliteit structureel en systematisch te borgen in een kwaliteitsmanagementsysteem en te investeren in vakontwikkeling” aldus Public Partners in een reactie op de ROA-toetreding.

Nieuws