Ila Bujar versterkt Haags adviesbureau Public Partners

28 januari 2014 Consultancy.nl

Public Partners, een klein zelfstandig adviesbureau gericht op de publieke sector, heeft zich onlangs versterkt met Ila Bujar. Ze is afkomstig van ICTU, waar ze ruim 10 jaar werkzaam was op het snijvlak van beleid, organisatie en projectmanagement. Bij Public Partners richt Ila zich als senior adviseur op integrale organisatievernieuwing in het kader van de I-overheid.

Het Haagse Public Partners is een relatief jonge speler in de adviesmarkt. Sinds de oprichting in 2008* is het advieskantoor uitgegroeid tot circa 10 adviseurs  die vast aan Public Partners zijn verbonden en een uitgebreid netwerk van zelfstandige adviseurs. Public Partners helpt managers en bestuurders in het publieke domein om maatschappelijke en politieke ontwikkelingen te vertalen naar een effectief functionerend openbaar bestuur en een eigentijdse publieke dienstverlening.

Ila Bujar - Public Partners

Al een kleine twintig jaar is Ila werkzaam in verschillende adviserende rollen in de publieke sector. In 1995 ging Ila aan de slag bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Na 6 jaar maakte ze de overstap naar Het Expertise Centrum - een bureau voortkomend uit het toenmalige ministerie van Binnenlandse Zaken dat tegenwoordig opereert onder de naam PBLQ HEC. Drie jaar later maakte Ila de overstap naar ICTU, een stichting van de overheid die de verschillende bestuurslagen ondersteunt met het ontwikkelen, introduceren en implementeren van innovatieve (ICT) toepassingen. Ila heeft zo’n negen jaar in diverse functies bij ICTU gewerkt. Haar laatste functie was die van Projectmanager Programma Informatie-uitwisseling Milieuhandhaving en manager van een team projectleiders.

Public Partners ziet Ila als ideale adviseur voor organisaties in het publieke domein die ICT niet alleen technisch willen introduceren, maar die hun organisatie en medewerkers ook zodanig willen ontwikkelen dat de voordelen daarvan ook in het primaire proces ten volle worden benut.

* Public Partners is op 14 februari 2008 opgericht door Joep Bremmers en Marijke Stroucken.

Nieuws

Meer nieuws over