Jan Deelstra nieuwe associate bij Public Partners

06 november 2015 Consultancy.nl

Publieke sector adviesbureau Public Partners heeft zich onlangs versterkt met Jan Deelstra als nieuwe associate. Deelstra is afkomstig van ABD Interim, en werkte daarvoor onder meer als Directeur Internationale Zaken voor het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Jan Deelstra heeft ruim 25 jaar ervaring in de publieke sector, waaronder als directeur. Van 2008 tot medio 2011 was Deelstra als Directeur Internationale Zaken verantwoordelijk voor zaken als globalisering en internationalisering binnen het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Tevens was Deelstra actief als organisatieadviseur bij ABD Interim, de interim- en adviestak van de Algemene Bestuurdienst, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. In die periode was hij onder meer actief als adviseur rondom de Wet Normering Topinkomens bij datzelfde ministerie.

Jan Deelstra Public Partners

Deelstra begon zijn carrière bij het ministerie van Economische Zaken als beleidsmedewerker, na zijn studie Nederlands en internationaal recht aan de Universiteit van Leiden. In zijn dertien jaar bij het ministerie wist hij op te klimmen tot Hoofd van de afdeling Informatiebeleid en keerde na een uitstap naar het Centrum voor Werk en Inkomen terug bij het ministerie als Plaatsvervangend directeur Communicatie – een functie die hij vier jaar invulde.

Inmiddels is Deelstra sinds begin deze maand vanuit zijn eigen adviesbureau Jan Deelstra Advies als associate verbonden aan Public Partners, een adviesbureau uit Den Haag dat zich bijna uitsluitend richt op de publieke sector. Met Deelstra erbij telt het bureau nu dertien adviseurs en associates. Deelstra gaat zich de komende periode richten op het ‘ontwarren’ van complexe vraagstukken via grondige analyses, in opdracht van managers in de publieke sector.

Onlangs versterkte Public Partners zich al met de komst van Harry Kuijpers, die tevens als associate is aangesteld. Kuijpers houdt zich inmiddels bezig met complexe inrichtingsvraagstukken en het begeleiden van veranderingen in het publieke domein.

Nieuws

Meer nieuws over