Johan ten Dolle versterkt Public Partners als Associate

01 augustus 2014 Consultancy.nl

Johan ten Dolle heeft onlangs adviesbureau Public Partners versterkt als Associate. Johan is eigenaar van JTD advies en projectmanagement en werkte voorheen vijf jaar voor Ordina. Hij heeft binnen diverse sectoren – onder meer de zorg, telecom en overheid – uitgebreide ervaring opgedaan in het realiseren van maatschappelijke baten door de inzet van digitalisering. Deze kennis zal hij bij Public Partners inzetten om organisaties in de publieke sector te helpen met digitaliseringsvraagstukken.

Johan ten Dolle
Johan studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen af in Bedrijfskunde (bachelor) en Business Development (master). Na zijn studietijd ging hij voor 2,5 jaar een management traineeship aan bij High Select, een aanbieder van traineeship programma’s voor hoog opgeleide starters, waar hij zijn eerste praktijkervaring opdeed en zijn eerste stappen in het consultancyvak zette. In 2009 vervolgde Johan zijn loopbaan bij Ordina, waar hij uiteindelijk zo'n vijf jaar zou werken, in zijn laatste rol als Management Consultant.

Johan ten Dolle - Public Partners

Diverse opdrachtgevers
Gedurende zijn tijd bij Ordina werd Johan ingezet bij organisaties binnen zowel de private als publieke sector. Zo werkte hij tussen 2009-2010 voor Ziggo, waar hij zich bezighield met procesanalyse en implementatie van B2B projecten. Na ruim een jaar werd hij verantwoordelijk voor de marktintroductie van B2B diensten, waarbij hij interne en externe processen coördineerde. In 2010 volgde een periode bij Logius, een beheerder van ICT-voorzieningen binnen het ministerie van BZK (Logius ontwikkelde o.a. DigiD). Johan was bij Logius betrokken bij de marktintroductie van e-factureren. Vanuit zijn rol als marketeer en accountmanager voerde hij een marktanalyse door en zorgde voor de implementatie naar aanleiding van de resultaten. Daarnaast heeft Johan als projectleider diverse digitaliserings-projecten succesvol afgerond en ervaren dat de inzet van technologie leidt tot een betere dienstverlening en meer gemak voor burger en bedrijf. 

Tenslotte werkte hij anderhalf jaar voor 1%CLUB, waarbij hij Co-Creation sessies begeleidde; een innovatieve methodiek om in samenwerking met verschillende expertises en achtergronden tot creatieve oplossingen te komen voor uiteenlopende vraagstukken.

JTD Advies & Public Partners   
Begin dit jaar zette Ten Dolle zijn eigen bedrijf op, JTD Advies en projectmanagement, waar hij zich als adviseur of projectmanager richt op organisaties in de publieke sector. Als zelfstandig ondernemer heeft Johan zich sinds 1 juni bij Public Partners aangesloten als Associate. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op digitalisering en de implementatie hiervan bij organisaties in de publieke sector die hun dienstverlening verder willen verbeteren.

Nieuws

Meer nieuws over