Harrie Kuijpers nieuwe associate bij Public Partners

14 oktober 2015 Consultancy.nl

Ervaren organisatieadviseur Harrie Kuijpers heeft zich onlangs verbonden aan Public Partners als associate. De afgelopen jaren voerde Kuijpers meerdere opdrachten uit voor verschillende grote ministeries en andere spelers in het publieke domein. Vanuit zijn verbinding met Public Partners zal Kuijpers zich voornamelijk richten op complexe inrichtingsvraagstukken en veranderingen in het publieke domein.

Harrie Kuijpers is een ervaren professional op het vlak van organisatieontwikkeling in het publieke domein. De afgelopen vijf jaar heeft hij onder andere bij verschillende rechtbanken, het ministerie van BZK, ministerie van Financiën, ministerie van Veiligheid en Justitie en verschillende andere overheids- en publieke instellingen dienst gedaan als organisatieadviseur. Zijn eerste ervaringen als adviseur deed hij op als adviseur Implementatie vanuit het Expertisecentrum RijksAdvies in 2007*. Sindsdien is Kuijpers, ook vanuit zijn eigen opgezette bureau (Organisatieadvies Kuijpers), betrokken geweest bij uiteenlopende adviesprojecten binnen de publieke sector.

Kuijpers studeerde Bestuursrecht en was de eerste 23 jaar van zijn carrière actief als jurist en sectorcoördinator voor de Rechtbank, Manager / Projectleider bij het ministerie van Justitie (10 jaar) en als Collegiaal Bestuurder bij de Belastingdienst (6 jaar). Dit jaar behaalde Kuijpers via de Open Universiteit ook zijn Drs. titel op het gebied van Implementation & Change.

Harrie Kuijpers Public Partners

Vanuit zijn expertise en ervaring in het publieke domein heeft Kuijpers zich per augustus 2015 als associate verbonden aan Public Partners, een bureau uit Den Haag dat zich voornamelijk richt op de publieke sector. Als associate bij het adviesbureau zal Kuijpers zich gaan inzetten op het oplossen van complexe inrichtingsvraagstukken en het begeleiden van veranderingen in het publieke domein. “Door zijn vermogen om tegelijkertijd in en buiten de organisatie te staan, zijn analytische vaardigheid en doordat hij keuzes durft te maken kan hij een bijdrage leveren bij de ontwikkeling van de organisatie. Daarbij hanteert hij – afhankelijk van de situatie – verschillende interventies en doet dit samen met de direct verantwoordelijke(n)”, aldus Public Partners over de werkwijze van hun nieuwe collega.

* Inmiddels het Expertisecentrum Organisatie & Personeel (EC O&P).

Nieuws

Meer nieuws over