JBR

JBR is een onafhankelijk, internationaal opererend managementadviesbureau met ruim 30 jaar ervaring in strategische vraagstukken, corporate finance en restructuring. Het hart van onze aanpak bestaat uit een flexibele benadering en nauwe samenwerking met klanten. Met praktijkgerichte oplossingen kunnen we duurzaam bijdragen aan de ontwikkeling en continuïteit van uw bedrijf.

JBR (waaronder JBR Strategy, JBR Corporate Finance en JBR Global M&A) helpt opdrachtgevers in binnen- en buitenland bij de koersbepaling en continuïteit van hun ondernemingen. We zijn gespecialiseerd in strategie, corporate finance en restructuring/debt advisory.

Van energie tot zorg en wonen

Sinds onze oprichting in 1984 hebben we een substantiële (inter)nationale opdrachtenportefeuille opgebouwd. Onze opdrachtgevers zijn beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven en diverse investeerders en banken. We zijn zeer actief binnen de sectoren Maritiem, Offshore, Energy & Environmental Services, Food & Agri, DMIT (Digitale Media & Informatie Technologie) en Zorg en Wonen. Daarbinnen beschikken we over specifieke sectorkennis en een uitgebreid internationaal netwerk.

Onafhankelijk advies, nu én later

Met ondernemerschap, maatwerkoplossingen en toewijding streven we naar een intensieve samenwerkingsrelatie. We adviseren onafhankelijk zonder enig belang bij het resultaat van ons advies. Daardoor bouwen we vaak langetermijnrelaties op met onze opdrachtgevers.

Waarmee we ons onderscheiden

JBR combineert brainpower mét realisatiekracht. Die combinatie van denken en doen wordt gewaardeerd door opdrachtgevers. Wat onze werkwijze kenmerkt, is dat we alle privatiserings-, opvolgings-, fusie- en overnamevraagstukken vanuit een strategisch perspectief benaderen. Door de combinatie van strategisch advies en corporate finance zijn we in staat om onze adviezen aan u kwantitatief te onderbouwen en te vertalen naar aandeelhouderswaarde.

JBR | Nieuws