Paul Deurvorst van Altran naar adviesbureau PBLQ

26 november 2013 Consultancy.nl

Paul Deurvorst is in dienst getreden bij PBLQ. Hij is afkomstig van Altran, waar hij bijna 20 werkzaam was als projectleider en adviseur. Bij PBLQ wordt hij onderdeel van PBLQ HEC en gaat hij zicht richten op organisatieverandering en ICT vraagstukken binnen de lokale overheid. Deurvorst zal zijn eerste opdrachten uitvoeren voor de Gemeente Eindhoven en de Dienst Belastingen van Amsterdam.

Na zijn studie elektrotechniek aan de TU Delft is Paul Deurvorst (1958)  zijn carrière gestart bij Philips Telecommunicatie als Product Manager. In 1993 maakte hij de overstap naar de adviesbranche en trad hij in dienst bij Boston Consulting Group. Vervolgens werkte hij zo’n 19 jaar voor DCE Consultants en Altran. De laatste jaren heeft Deurvorst vooral bij grote gemeentes gewerkt als projectleider en adviseur op het gebied van “Digitale dienstverlening en de E-overheid”. Zo heeft hij onder meer bijgedragen aan de vernieuwing van de GIS- infrastructuur en het inrichting van het binnengemeentelijk stelsel van basisregistraties.

Paul Deurvorst - PBLQ

“In zijn rol als consultant ligt de kracht van Deurvorst in het terugbrengen van complexe vraagstukken tot de essentie en het vervolgens inrichten en leiding geven aan ICT gerelateerde projecten. Een belangrijke kernkwaliteit van Deurvorst is het vermogen om zowel bedrijfskundige als technische aspecten te overzien en een brug te slaan tussen business en ICT” aldus PBLQ.

Versterking

Het is voor PBLQ de derde versterking in korte tijd. Afgelopen maand trad Martin Meijerink in dienst, ook hij versterkte het adviesteam van PBLQ HEC. En in september begon Erik Dolle als adviseur, hij was afkomstig van Gemeente Den Haag.

Nieuws

Meer nieuws over