Adviesbureau Finext adviespartner van Sport & Zaken

28 juni 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Finext heeft zich aangesloten als partner van Sport & Zaken. Het adviesbureau stelt het komende jaar haar medewerkers een aantal keer (kosteloos) beschikbaar voor een adviestraject van maximaal 20 dagdelen bij een (maatschappelijke) sportorganisatie. De bijdrage van de adviesfirma zal zich met name richten op financiële vraagstukken, de core business van Finext.
 
Roel Roelfzema, directeur van Sport & Zaken, is blij met de nieuwe partner: “In de sportagenda 2016 is veel aandacht voor het thema ‘Huis op orde’ en daar vallen zeker financiën onder. Met een terugtrekkende overheid, minder Lotto inkomsten en een recessie is het van enorm belang een goede financiële strategie te hebben en control cyclus. Finext gaat daarbij helpen”.
 
Finext - Sport & Zaken
 
Meer dan 20 adviesbureaus zijn inmiddels aangesloten bij het netwerk van Sport & Zaken. Michel Muskee, consultant van Finext, is trots dat nu ook Finext als adviseur deel uitmaakt van het netwerk. “Via het Olympisch plan 2028 kwamen we in contact met Sport & Zaken. Mooi om te zien hoe zij het bedrijfsleven en sport samenbrengen. De cursus financieel management die wij onlangs hebben verzorgd aan accountmanagers van NOC*NSF is een goed voorbeeld van wat wij aan expertise en advies kunnen bijdragen aan de financiële kennis van verenigingen en bonden. Onze club met jonge ambitieuze professionals kijkt uit naar deze samenwerking en wil graag haar bijdrage leveren aan het op orde brengen van de financiën in de sportwereld!”

Gerelateerde berichten:

- AT Osborne verlengt samenwerking met Sport & Zaken
- BASIS Communicatie adviseur van Sport & Zaken
- BMC 19de adviesbureau dat Sport & Zaken steunt
- &samhoud adviespartner van Stichting Sport & Zaken