BMC 19de adviesbureau dat Sport & Zaken steunt

01 november 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Advies- en managementbureau BMC heeft zich verbonden als adviseur van Sport & Zaken. Het adviesbureau heeft in de afgelopen maanden Sport & Zaken al ondersteund - BMC adviseert de Werkgevers Organisatie in de Sport (WOS) en NOC*NSF over het proces en de content van een online kennisplatform voor beroepssporters en sportwerkgevers, met als doel om bestaande afspraken rondom thema's als pensioenen, verzekeringen en sport CAO's inzichtelijk te maken.

BMC is het 19de gerenommeerde adviesbureau in Nederland dat zich heeft aangesloten bij Sport & Zaken. Andere partners op het gebied van organisatieadvies zijn: Berenschot, Hiemstra & De Vries, HSH Consultants, IBM, Atos Consulting, Capgemini, Galan Groep, Ernst & Young, &samhoud, Aon, Twynstra Gudde, Boer & Croon, Finace, ICS Adviseurs, Van de Bunt Adviseurs, AT Osborne, KPMG en Andersson Elffers Felix.

Naast BMC heeft Sport & Zaken ook een samenwerkingsovereenkomsten ondertekend met financieel-juridisch adviseur DAS en communicatieadviesbureau Hill & Knowlton. Janine Vermeulen, programmamanager Advies bij Sport & Zaken, is zeer verheugd met de nieuwe adviseurs. 'De sportwereld is enorm gebaat met de kennis die deze drie partijen in de sport brengen. Voor de bedrijven is het een mooie manier om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Een mooier voorbeeld van publiek- private samenwerking in de sport, dat gestimuleerd wordt door het ministerie van VWS, kan ik niet bedenken!'