Finace

Finace is in september 2005 overgenomen door Centric. Bekijk het profiel van Centric voor meer informatie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Finace is een integrale dienstverlener voor strategische, tactische en operationele vraagstukken binnen de bedrijfsvoering voor de top 500 organisaties van Nederland en de Publieke sector.

Finace opereert vanuit de visie dat gezonde organisaties flexibel en veerkrachtig moeten zijn en zich moeten richten op die processen die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het resultaat. Finace stelt deze organisaties in staat zich volledig te concentreren op de strategie, het primaire proces en de uitvoering daarvan, door alle facetten van de bedrijfsvoering en alle bedrijfseconomische aspecten te optimaliseren, over te nemen of uit te voeren.

Finace Dienstverlening
Middels onze dienstverlening consultancy, projecten, detachering, outsourcing en recruiting, bieden bieden wij u de unieke combinatie van ontwerp, implementatie en uitvoering. Finace bestaat uit de volgende business units:

Finace Consultancy adviseert over en realiseert verandertrajecten op het gebied van bedrijfsvoering. De dienstverlening is onder te verdelen in de volgende kerncompetenties: Business Process Management (BPM), Auditing & internal Control, Management Information Services (MIS), Interim- en Project Management, Shared Services, Programma Management en Procurement.

Finace Financial Services ondersteunt alle facetten van de financiële functie binnen uw organisatie. De kerntaak is het optimaliseren van de financiële bedrijfsprocessen. De expertisegebieden van Finace Financial Services zijn o.a.: Financiële administratie, Planning & control, Credit management, Costmanagement, Projectcontrol, AO/IC en procesverbetering.

Adfintage detacheert financiële professionals op operationele functies: financieel (project)medewerkers, crediteuren medewerkers, grootboek medewerkers, administrateurs en controllers. 

Finace Service Center is de partner voor het outsourcen van bedrijfs-processen met de volgende kerncompetenties: financiële administratie, control, salaris-administratie, HR, business intelligence, IT activiteiten, proces & financiële audits en advies.

Risk Executives: tijdelijk personeel en project- en interim management voor de verzekeringsbranche.

Recruiting Center bemiddelt in vacatures en interim opdrachten op MBO+, HBO en WO niveau voor opdrachtgevers in heel Nederland. Recruiting Center is gespecialiseerd in Financiële, HR, ICT, Administratieve, Secretariële en Commerciële Functies.

Servicebureau Lxy verzorgt procesoptimalisaties, consultancy en outsourcing van (backoffice) administraties voor pensioenfondsen en verzekeraars.

Adviesbureau Lxy biedt diensten aan op het gebied van advies, bemiddeling, voorlichting, communicatie opleiding en uitvoering op het gebied van inkomens en pensioenverzekeringen

Capital H: de HR tak van Finace richt zich op het belangrijkste kapitaal van een organisatie: de medewerkers. Capital H detacheert HR medewerkers.

Waarde
Onze strategie is relaties aan te gaan met toonaangevende overheden en organisaties en hen te adviseren en te ondersteunen bij ontwikkeling, inrichting en innovatie en hen te ontlasten door het overnemen van bedrijfsvoeringprocessen.

Onze filosofie is om een daadwerkelijke business partner en maatschappelijke partner te zijn voor deze toonaangevende overheden en organisaties. Dit betekent meedenken, meebeslissen en meedoen. Hiertoe zal Finace blijven investeren in haar medewerkers, kennis, bedrijfsvoering en relaties.

Finace | Nieuws